Mustafa Barış DURAK - Çekimleri Siverek Karacadağ, Diyarbakır, İstanbul, İzmir ve Bursa'da yapılan, Siverekli Yönetmen Sedat Kıran'ın "Bılura Nişo" filminin galası, Surp Giragos Kilisesi'nde gerçekleşti.
Galaya Siverekliler, Diyarbakır halkı, yurtdışından gelen birçok sivil toplum kuruluşu yöneticileri yanı sıra, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Serra Bucak ve birçok sinemasever katılım sağladı. Basının yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, hem filmin konusu hem de gerçekleştiği mekan itibarıyla oldukça duygusal anlara sahne oldu.
Yönetmen Sedat Kıran, filmde hem bir dönemi aydınlatıyor hem de bu iki ailenin yaşadıklarını ekrana taşıyor. Galada da bu iki ailenin buluşması duygusal anların yaşanmasına sebep oldu.