Başkan Beyazgül. “Kültür ve kongre merkezi yapacağız’’

ŞANLIURFA - 28-02-2024 18:25

Başkan Beyazgül. “Kültür ve kongre merkezi yapacağız’’

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Kütüphaneler ve ŞANMEK’te KPSS’ye hazırlanan öğrencilerle buluştu. Başkan Beyazgül, Şanlıurfa’ya Kültür ve Kongre merkeziyapacaklarının müjdesini verdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, KPSS sınavına hazırlanan öğrencilerle bir araya geldi. Keyifli anların yaşandığı buluşmada Başkan Beyazgül, eğitime yönelik yapılan çalışmaları anlattı.

Mehmet Akif İnan Konferans salonunda düzenlenen programa öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan Kütüphaneler ve Şanlıurfa Mesleki Sanat ve Eğitim Merkezinde KPSS’ye hazırlanan öğrencilerin buluştuğu programda Başkan Beyazgül, kitap okumaları yönünde tavsiyelerde bulundu.

BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN KONGRE MERKEZİ MÜJDESİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerin eğitimine büyük önem verdiklerini ve eğitim alanındaki çalışmalara her zaman destek verdiklerini anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde oluşturulan kütüphanelerde öğrencilerimize ders çalışma imkanı sunuyoruz. Çok ince kitaplarda çok fazla değer var. Kütüphanelerdeki sınıfları ziyaret ettiğimde herkesin ders çalışmaya motive olduğunu gördüm. Öğrencilerimizin gelecekle ilgili muhakkak çok güzel hayalleri vardır. O güzelliklerin gerçekleşmesini temenni ediyorum. Yeni dönemde Şanlıurfa’ya bir kongre merkezi açacağız. Derslik ve tiyatrolarında yer alacağı kongre merkezini oluşturuyoruz. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemizin Şehir tiyatrosu var ve bu tiyatro ekibini izlemenizi tavsiye ediyorum’’ diye konuştu.

BAŞKAN CANPOLAT, ‘’BAŞKAN BEYAZGÜL’ÜN EMRİNDEYİZ’’

Başkan Beyazgül, öğrencilerden gelen sorular üzerine Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ı telefonla arayarak öğrenciler ile Başkan Canpolat’ı buluşturdu. Öğrencilerden gelen İbrahim Tatlıses Kültür Merkezinin gece saat 22.00’a kadar açık kalmasını isteyen öğrencilerin talepleri Canpolat tarafından yerine getirildi. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ‘’Tüm öğrencilerimizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Zeynel Abidin Beyazgül, başkanımız orada, Zeynel Başkanımızın sözü bizim sözümüzdür. Zeynel Başkanımız ne söz vermişse onun emrindeyiz. Onun sözü, sözümüzdür. Kütüphaneler bu gece itibariyle şimdi talimat veriyorum gece saat 10’na kadar açık kalacaktır’’ dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Vali Şıldak: Bu gurur geçmişimizin bize bıraktığı mirastır

Vali Şıldak: Bu gurur geçmişimizin bize bıraktığı mirastır

19-03-2024 - ŞANLIURFA

Vali Şıldak: Çanakkale cumhuriyetimizin önsözüdür

Vali Şıldak: Çanakkale cumhuriyetimizin önsözüdür

18-03-2024 - ŞANLIURFA