Başkan Kuş “halk günü”nde vatandaşları dinledi

ŞANLIURFA - 12-05-2019 17:02

Başkan Kuş “halk günü”nde vatandaşları dinledi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ‘Halk Günü’ buluşmalarında vatandaşlarla bir araya gelip talep ve sorunları birinci ağızdan dinledi. Başkan Kuş,” Vatandaşlarımızla hep iç içe olacağız.” dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi tarafından ilk defa hayata geçirilen ve ilki geçen ay yapılan ‘Halk Günü’ buluşmalarının ikincisinde de vatandaşların talep ve sorunlarını yerinde dinledi.  SGK Binası Meclis Toplantı Salonunda düzenlenen ‘Halk Günü’ buluşmalarına; Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ile Eyyübiyeli vatandaşlar katıldı. Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda vatandaşların taleplerini ve sorunları birinci ağızdan dinleyen Başkan Kuş, iletilen talep ve sorunların çözümü için ilgilileri talimatlandırdı.

Vatandaşlarla her zaman iç içe olacaklarını belirten Başkan Kuş,” ikincisini düzenlediğimiz buluşmalarımızda vatandaşlarımızın talep ve sorunlarını yerinde dinliyoruz.” Dedi. Başkan Kuş konuşmasında şunları söyledi;”Hoş geldiniz, şeref verdiniz. Eyyübiye’de halk günleri yapacağımızı ifade etmiştik. Bu da bizim 2. Halk günü toplantımız. İnşallah hayırlara vesile olur, inşallah Eyyübiye’deki sıkıntılara hep birlikte derman buluruz. “/Eyyübiye Belediyesi Basın Bürosu

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Göbeklitepe ve taş tepeler Berlin’de dünya sahnesinde

Göbeklitepe ve taş tepeler Berlin’de dünya sahnesinde

13-02-2026 - ŞANLIURFA

Vali Şıldak'tan ders başı mesajı

Vali Şıldak'tan ders başı mesajı

19-11-2025 - ŞANLIURFA