Depremzedeler yararına kermes

Siverek’te 6 Şubat' meydana gelen deprem felaketinin yaraları sarılmaya devam ediliyor.

SİVEREK - 18-05-2023 21:56

Depremzedeler yararına kermes

Cengiz ÇİFTEL - Siverek’te 6 Şubat' meydana gelen deprem felaketinin yaraları sarılmaya devam ediliyor.

Siverek’te faaliyetlerini sürdüren SİVEREK DER ile Yedi başak insani yardım vakfı tüm geliri depremzedelere bağışlanacak üç gün açık olacak bir kermes düzenledi.

Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan Lezgo parkında esnaflar ve hayırsever vatandaşların destek verdiği sergiyle ilgili gazetecilere açıklamada bulunan Siverek-Der Başkanı Sezai Çetin, Siverek Eğitim kültür ve yardımlaşma derneği (Siverek-Der) ile Yedibaşak İnsanı Yardım Derneği beraber depremzedeler yararına 18-19-20 Mayıs tarihlerinde kermes düzenliyoruz.

Depremin yaşandığı 6 Şubat tarihinde başlayarak depremde zarar gören vatandaşlarımız için yardımlarımız devam etmektedir.

Son olarak da depremzede kardeşlerimiz için kermes düzenleme kararı aldık ve buradan elde edilecek olan yardımları kısa bir süre sonra depremzede kardeşlerimize ulaştırmayı planlıyoruz.

Düzenlemiş olduğumuz kermesemize, dernek üye ve dernek gönüllülerimiz başta olmak üzere Siverek'imizin değerli esnafları, sivil toplum kuruluşları ve toplumumuzun farklı kesimlerinden çok güzel katkılar gelmeye devam etmektedir.

Şunu da eklemek istiyorum. Nerede bir mazlum olup yardıma ihtiyaç duyulduğunda; Siverekli hemşerilerimize başvurduk ve her zaman hemşerilerimiz yardımlar konusunda bizleri yalnız bırakmadılar.   Ellerinden gelenin en üst seviyesinde yardıma koştular.

Onun için diyoruz ki Yardımsever bu şehrimize ve katkı sunan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun diyoruz. Rabbim hayırlarını kabul etsin.

Bu tür güzel etkinliklerde buluşma dileğiyle diyorum" dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Siverek'te iftar öncesi DEDAŞ mağduriyeti

Siverek'te iftar öncesi DEDAŞ mağduriyeti

18-03-2024 - SİVEREK

Ramazan davulu çalıp mani söylediler

Ramazan davulu çalıp mani söylediler

18-03-2024 - SİVEREK