Eski milletvekili İzol, Erdoğan için destek istedi

SİVEREK - 25-05-2023 16:44

Eski milletvekili İzol, Erdoğan için destek istedi

Cengiz ÇİFTEL - AK Parti Kurucu üyesi ve Şanlıurfa eski milletvekili Zülfikar İzol, Siverek ilçesinde muhtarlarla bir araya gelerek Erdoğan'a destek istedi.

AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi, 20. 21. 22. 23. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Zülfükar İzol, memleketi Siverek'te merkez ve kırsal mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi için destek istedi.

28 Mayısta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi için İzol, muhtarlara AK Parti'nin 22 yıllık iktidar sürecinde parti ayırt etmeksizin tüm halkın sorunlarını çözmeye çalıştıklarını, herkese kucak açtıklarını ve istikrarın devamı için oylarını Recep Tayyip Erdoğan'dan yana kullanmalarını istediğini dile getirdi.

İzol, "Seçim sath-ı mahalindeyiz ve 1 aydan fazladır sizlerle beraberiz, milletvekili genel seçimin de Şanlıurfa'da rekor kırdınız. 8 milletvekili ile geldik ve yine 8 milletvekili ile parlementoya gidiyoruz. Ülkemiz için Urfamız için hayırlara vesile olsun. Verdiğiniz destek için teşekkür ederim." dedi.

İzol, muhtarlarla buluşmanın çok olumlu geçtiğini ve kendilerine verecekleri destek içinde şükranlarını ilettiğini ifade etti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Siverek'te iftar öncesi DEDAŞ mağduriyeti

Siverek'te iftar öncesi DEDAŞ mağduriyeti

18-03-2024 - SİVEREK

Ramazan davulu çalıp mani söylediler

Ramazan davulu çalıp mani söylediler

18-03-2024 - SİVEREK