Kadıköy Belediyesi Koşuyolu Gönüllü Evi'nden depremzedelere destek

Kadıköy Belediyesi Koşuyolu Gönüllü Evi "Örgü Atölyesi" ve gönüllüleri afet bölgesine sağladıkları desteklerle depremzedelerin yaralarına merhem oluyor.

SİVEREK - 04-05-2023 02:51

Kadıköy Belediyesi Koşuyolu Gönüllü Evi'nden depremzedelere destek

Cengiz ÇİFTEL - Kadıköy Belediyesi Koşuyolu Gönüllü Evi "Örgü Atölyesi" ve gönüllüleri afet bölgesine sağladıkları desteklerle depremzedelerin yaralarına merhem oluyor. 
6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki yıkıcı deprem 11 ilde büyük yıkımlara ve hasarlara neden oldu. Depremin hasar gördüğü illerde çalışmalar sürerken İstanbul'un Kadıköy Belediyesi Koşuyolu Gönüllü Evi "Örgü Atölyesi" ve gönüllüleri afet bölgesine de desteklerini sürdürüyor. 
Koşuyolu Gönüllü Evi "Örgü Atölyesi" ve gönüllüleri, yaklaşık bir ay önce deprem bölgesindeki çocuklara yönelik "Çocuklar Bayram Etsin" adlı proje başlattı. 
Proje kapsamında hedeflenen sayıya ulaşan gönüller, Koşuyolu Gönüllü Evi Başkanı Arzu Kılıç Dağbakan, yardımcısı Nuran Bal ve Sağlık Komite Başkanı Sinan Dağbakan öncülüğünde kolileri Siverek'e gönderdi. 
Siverek Belediyesine ait araçla Siverek'e gönderilen koliler, Adıyaman'daki depremzede aile ve çocuklara dağıtıldı. 


"HER İLMEĞE SEVGİLERİNİ KATTILAR"
Koşuyolu Gönüllü Evi başkanı Arzu Kılıç Dağbakan; "Örgü atölyemiz ve gönüllülerimiz her ilmeğe sevgilerini katarak ortaya çok başarılı bir iş çıkardılar. Özveriyle çalışan ekibimiz hazırladıkları örgüleri üzerlerine çocuk ihtiyaçları doğrultusunda alışveriş yaparak eklemelerde bulundular ve bireysel paketler hazırladılar. Ayrıca annelerin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak anne paketleri hazırlamayı unutmadılar.


"ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
Biz çalışmalarımızda yardım değil bu dayanışmadır diyoruz her zaman sürdürülebilirliğin önemini vurguluyoruz. Bölge ayağı kalkana, normal hayatlarına dönene kadar biz gönüllülerimizle elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu süre çok uzun bir süre maalesef hızlı toparlanacaklar normale dönecekler gibi görünmüyor yine de gönüllülerimizin desteği ile, damlaların birikmesiyle nehirleri akışını sağlamaya devam edeceğimizi düşünüyoruz.
"BÖYLE ACI YAŞAMAYALIM BU SON OLSUN"
Bizlere bu süreçte destek veren Siverek Belediyesi'ne, Siverek 'te bulunan dostlarımıza, Özlem Diyarbakır çalışanlarına, gönüllülerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz, bir daha böyle acı yaşamayalım bu son olsun" dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Siverek'te iftar öncesi DEDAŞ mağduriyeti

Siverek'te iftar öncesi DEDAŞ mağduriyeti

18-03-2024 - SİVEREK

Ramazan davulu çalıp mani söylediler

Ramazan davulu çalıp mani söylediler

18-03-2024 - SİVEREK