Kırsal mahalle grup yolu çamur deryası

5 mahallenin sakinleri yollarının bu güne kadar yapılmadığını söylüyor

SİVEREK - 09-11-2018 22:32

Kırsal mahalle grup yolu çamur deryası

Mahmut İZGÖR - Siverek ilçesine bağlı beş kırsal mahallenin kullandığı Keçikıran mahallesinin gurup yolu, bu güne kadar yapılmadığını belirten mahalle sakinlerin yollarının bir an önce yapılmasını talep ediyor.

Mahalle sakinler en ufak bir yağışta beş kırsal mahallenin kullandığı güzergâhın çamur deryasına döndüğünü belirterek şunları kaydetti:

" Kış aylarlında dünyayla bağlantımız kesiliyor yol çamur deryası, büyükşehir Belediyesinin araçları bile yolda çamura saplanıyor, yolumuzun yapılması için defalarca ilçe belediyesine, büyükşehir belediyesine başvurduk ancak bu güne kadar Oylumuz yapılmadı,  dünya devletleri uzayda istasyon kurarken bizim bu yolları kullanamamamız büyük bir ayıp" açıklamasında bulundular.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Son basın pirimizi de kaybettik

Son basın pirimizi de kaybettik

07-04-2026 - SİVEREK

Siverekte APP plakalar için önemli uyarı

Siverekte APP plakalar için önemli uyarı

31-03-2026 - SİVEREK