Koşu yolu geleneği bozmadı

Deprem zadelerin yardımına koştu

SİVEREK - 03-05-2023 02:59

Koşu yolu geleneği bozmadı

Türkiye'nin saýılı gönüllü yardım kuruluşlarından biri olan Tüm Türkiyede yaptıgı yardımlarla haklı bir yer edinen istanbul Kadıköy koşu yolu gönüüleri 11 ili etkileyen ve büyük bir yıkıma neden olan  depremin ardından kolları sıvıyan koşuylu gönülülleri onlarca tır yardımı deprem bölgesine gönderdi.

Koşuyolu gönüllüleri deprem bölgesinden kaçıp siverek ilçesine sığınan deprem zadeler için yardım kolilerini gönderdiler.

Yardımlarla ilgili bilgi veren kadıköy belediyesi koşuyolu gönüllüler Başkanı Arzu Kılıç Dağbakan yaptıgı açıklamda şunları kaydetti:

"Depremin ilk anından itibaren gönüllülerimizin desteğiyle onlarca tır  yaşam malzemesini deprem bölgesine gönderdik. Gönüllülerimizden biri olan siverek"te gazetecilik yapan Şükrü Dolaş'a çicuklar ve kadınlar içın hijiyan malzmesi, bebek maması, aykkabı,iç giyim malzemesi olan kolileri deprem zadeler için siverek ilçesine gönderdik. malzemeler hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Bölgeye yardımlarımız devam edecek. 11 ilimizde ki dwpremsadelere  yardımları olaştırmaya çalışıyoruz" dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Siverek'te iftar öncesi DEDAŞ mağduriyeti

Siverek'te iftar öncesi DEDAŞ mağduriyeti

18-03-2024 - SİVEREK

Ramazan davulu çalıp mani söylediler

Ramazan davulu çalıp mani söylediler

18-03-2024 - SİVEREK