Türk Telekom hakkındaki şikâyetler artıyor

SİVEREK - 22-05-2023 02:38

Türk Telekom hakkındaki şikâyetler artıyor

Cengiz ÇİFTEL - Siverek'te yetersiz alt yapı nedeniyle eleştirilerin hedefinde olan Türk Telekom, abonelerini mağdur etmeye devam ediyor.

Merkez mahallelerdeki alt yapının olmadığı bölgelerde abone alımı yapan ancak internet bağlantısını yapmayan Türk Telekom, vatandaşları mağdur etmeyi sürdürüyor.

Bazı abonelerin uzun süredir internet bağlantısı olmadığı halde fatura ödediği iddia edilirken şirketin saha çalışanlarının kablolarının çalındığını öne sürdüğü belirtildi.

Türk Telekom ilgisizliğinden nasibi alan Siverek Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hacı İnan, muhatap bulamadıklarını öne sürdü.

İnan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"10 günden bu yana odamızın internet hattında kablonun kopmasıyla beraber bağlantımız kesik ve muhatap bulamıyoruz. Bence bu çağda bu güzelim memleket bunu hak etmiyor. Şirketin sorumluluğunu yerine getirerek gerekli düzenlemelerini yapmasını bekliyoruz. Türk Telekom'un işini yapmaması nedeniyle bizim de iş ve işlemlerimiz aksıyor."

Sorunun gün geçtikçe büyüdüğünü aktaran İnan, "Üniversitelerin uzaktan eğitime geçtiği bir dönemde öğrenciler mağdur ediliyor. Yüzlerce üniversitesi var ve hemen hemen hepsi mağdur durumda. Sorumsuz bir şirketin ceremisini vatandaş olarak hepimiz çekiyoruz. Bir an önce bu sorunların giderilmesi gerekiyor." dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Siverek'te iftar öncesi DEDAŞ mağduriyeti

Siverek'te iftar öncesi DEDAŞ mağduriyeti

18-03-2024 - SİVEREK

Ramazan davulu çalıp mani söylediler

Ramazan davulu çalıp mani söylediler

18-03-2024 - SİVEREK