Vali Erin Birecik’te taziyelere katıldı

ŞANLIURFA - 08-01-2018 23:42

Vali Erin Birecik’te taziyelere katıldı

 Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Birecik’te taziye ziyaretlerinde bulunarak, acılı ailelere başsağlığı diledi.

Ankara’da Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Şanlıurfa Valisi Ahmet Eşref Fakıbaba öncülüğünde devam eden Şanlıurfa’nın eğitim yatırımları ve çeşitli ihtiyaçların Bakanlıklar nezdinde istişare edildiği, milletvekili ve belediye başkanlarının da katılımıyla gerçekleşen toplantıların ardından Şanlıurfa’ya dönen Vali Abdullah Erin, taziyesi nedeni ile Şanlıurfa’ya gelen Bakan Fakıbaba’yı havalimanında karşıladı.

Karşılamanın ardından Birecik ilçesine giden Vali Erin, burada Bakan Fakıbaba’nın amcasıoğlu Ali Fakıbaba’nın ve Birecik Kuyumcular Derneği Başkanı Orhan Dirier’in taziyesine iştirak etti.

Birecik’teki taziye ziyaretlerinde Milletvekilleri Kasım Gülpınar, Mehmet Akyürek, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İsa Kızıldemir, bürokratlar ve partililer de katıldı./Haber Merkezi

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Göbeklitepe ve taş tepeler Berlin’de dünya sahnesinde

Göbeklitepe ve taş tepeler Berlin’de dünya sahnesinde

13-02-2026 - ŞANLIURFA

Vali Şıldak'tan ders başı mesajı

Vali Şıldak'tan ders başı mesajı

19-11-2025 - ŞANLIURFA