ŞANLIURFA
Giriş Tarihi : 07-06-2018 18:38   Güncelleme : 07-06-2018 18:38

AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Vekil Mehmet Kasım Gülpınar İYC’de; “Gençler, birlik beraberliği sağlamalı”

AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Vekil Mehmet Kasım Gülpınar İYC’de; “Gençler, birlik beraberliği sağlamalı”

TBMM AB Uyum komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar, İlim Yayma Cemiyeti (İYC) Şanlıurfa Şubesini ziyaret ederek cemiyet üyesi üniversiteli gençlerle bir süre sohbet etti, gençlere nasihatlerde bulundu. AK Vekil Gülpınar, Şanlıurfa gençliğinin ilk hedefinin birlik ve beraberliği sağlamak olması gerektiğini söyledi.

AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Vekilimiz M.Kasım Gülpınar, gençlere 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatarak, herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini ve özellikle gençlere çok iş düştüğünü söyledi.

Şanlıurfa gençliğinin hedefi birlik ve beraberliği sağlamak olmalı

“Sizler cehaletten kaynaklı değil bilgiye, ilime, irfana dayalı, bilgi ışığında, imanınızla öz güven sahibi olarak bu davanın temsilcileri olacaksınız” diyerek sözlerine başlayan ve gençlerin yakıp yıkan değil, gönülleri inşa eden, gönüllere girmeye çalışan bir davanın temsilcisi olduklarını belirten TBMM AB Uyum komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar, “Gençlik artık nasihat alma çağını geride bırakmış bir konumda.Fakat, ‘Bir musibet, bin nasihattan evladır’ demiş büyüklerimiz. Bizler musibet adına neler yapabilirizin, Milletvekilliği hayatımda değerli büyüğümüz, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız şevk ve cesaretle gençlere nasıl örnek olabilirizin gayreti içerisinde olduk.Müslüman dünyasının çektiği sıkıntıların temelinde birlik ve beraberliği gerçek manada idrak edemememiz geliyor. Görünürde birlik ve beraberliğimiz var. Kabe’ye gittiğimiz de hepimiz çok güzel tavafımızı yapıyoruz, manasını da idrak ediyoruz.Ama iş birlik ve beraberliğe gelince sınıfta kalıyoruz. Herkes kendi evinin önünden sorumlu. Şanlıurfa gençliğinin birinci hedefi birlik ve beraberliği sağlamak olsun. Bu şuurla hareket etmezsek bütün makamların hepsi boş ve oturduğunuz makamlar işgalden öteye gitmez” dedi.

Gençler geleceğimizin teminatıdır

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ise, “Sevgili gençler, sizler bizlerin geleceğimizsiniz, geleceğimizin teminatısınız. Devletimizin, milletimizin, ezanımızın, bayrağımızın, hasılı tüm değerlerimizin teminatı sizlersiniz ve bu değerlerimizi biz size emanet ediyoruz. Emanet ederken şunu bilhassa belirtmek istiyorum. Önce çağımız bilgi çağı, bu bilgi çağında sizler; bulunduğunuz okullarda en iyi şekilde yetişerek, öğretmenlerinizden en iyi şekilde faydalanarak, ailelerinizin en iyi şekilde tavsiyelerini dinleyerek başarılı olmaya bakın. Bilgi çağında gençlerimizi; sizin gibi gençlerin arasından yetişen ilim adamları, bilim adamları sayesinde gelişmiş Dünya ülkelerinin en önünde yer almasını sağlayacağız. Bu şekilde yola çıkacağız, gayret edeceğiz” dedi.

24Haziran seçimleri için,“Durmak yok, yola devam”

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren İYC Şanlıurfa Şube Başkanı Av. Cüneyt Altıparmak, “Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gürpınar ve Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi̇ Demirkol şubemizi ziyaret ederek, üyelerimize hitap ettiler. Bu anlamlı ziyaret için kendilerine ve beraberindeki heyete teşekkür ediyoruz.24Haziran seçimleri için,bizlerde ‘Durmak yok, yola devam’ diyerek üzerimize düşeni mutlaka yapacağız” diye konuştu.

Kanaat Önderi Dörtbudak’a ziyaret

Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili KasımGülpınar, Bağlarbaşı Mahallesinde Kanaat Önderi Şükrü Dörtbudak'iziyaret etti. Bir süre karşılıklı sohbet eden AK Vekil Gülpınar, 24 Haziran seçimleri için destek talebinde bulundu./AK Parti Şanlıurfa İl SKM Başkanlığı

AdminAdmin