ŞANLIURFA
Giriş Tarihi : 29-08-2018 21:12   Güncelleme : 29-08-2018 21:12

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Biter’den Zafer Haftası kutlaması

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Biter’den Zafer Haftası kutlaması

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter,   Malazgirt Zaferi ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Biter, mesajında, Anadolu topraklarını vatan ve yurt yapan Sultan Alparslan’ın liderliğinde elde edilen Malazgirt Zaferi İle Türk milletinin kutlu yürüyüşünün başladığını belirtti.

Tarihi kahramanlık destanlarıyla dolu Türk milletinin bu kutlu yürüyüşünün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki İstiklal Mücadelesinde sürdüğünü ve tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle sonuçlandığını ifade eden Biter, mesajını şöyle sürdürdü:

“Cennet vatanımızın düşman işgalinden kurtuluşu ve ulusumuzun bağımsızlığının ilanı olan 30 Ağustos Zaferi’nin 96’ncı yıl dönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. 30 Ağustos Zaferi, ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı, yokluk, yoksulluk ve güç şartlarda kazanılmış onurlu bir zaferdir.”

Biter, aziz milletimizin, tarihin her döneminde saldırılara maruz kalan ülkemizi, tıpkı 15 Temmuz’daki hain darba girişiminde olduğu gibi canı pahasına her zaman savunmaya ve müdafaa etmeye hazır olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Bu hain darbe girişimi,  Cumhurbaşkanımızın ve o dönemdeki Başbakanımızın dirayeti, milletimizin desteği, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk Polis Teşkilatının değerli mensuplarının gayretiyle büyük bir kahramanlık destanı yazılarak önlenmiştir. Türkiye, doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine büyük bir birlik ve beraberlik ruhuna sahiptir. Bu duygularla Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”/Haber Merkezi

AdminAdmin