SİVEREK
Giriş Tarihi : 18-01-2019 22:55   Güncelleme : 18-01-2019 22:55

AK Parti Siverek Belediye Başkan adayı belediye eski başkanı Şeyhmus Aydın oldu

AK Parti Siverek Belediye Başkan adayı belediye eski başkanı Şeyhmus Aydın oldu

Mahmut İZGÖR - Siverek belediye eski başkanlarından İnşaat Mühendisi Şeyhmus Aydın AK Parti, Siverek Belediye Başkan adayı olduğu açıklandı.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığının Sosyal medya hesaplarında ilçe Belediye Başkanları listesinde, açıklandığına göre mevcut Belediye Başkanı Resul Yılmaza yer verilmediği onun yerine halkın büyük bir kesimini benimsediği İnşaat Mühendisi Eski Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın'ın belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı.  

Şeyhmus Aydın'ın adaylığının açıklaması sosyal medyada ses getirdi. Şeyhmus Aydın'ın, bölgede kanaat önderi olmakla beraber her kesimden saygı ve itibar gören ayrıca bunu hem politik hem de sivil yaşamı boyunca üzerine düşen toplumsal ödevler ile ispatlamış ve her kesiminde kabul göreceği bir aday olarak kabul ediliyor.

ŞEYHMUS AYDIN KİMDİR?

Şeyhmus Aydın, 1950'de Siverek'te doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Siverek'te tamamladıktan sonra Ankara Gazi Üniversitesi İnşaat Fakültesi öğrenimini 1979 da tamamlamıştır. Aydın, 1984-1989 dönemi belediye başkanlığı görevini yürüttükten sonra kendi mesleğine devam etmiştir.

AdminAdmin