ŞANLIURFA
Giriş Tarihi : 18-05-2017 21:17   Güncelleme : 18-05-2017 21:17

AK Parti’li Biter’den 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter: “Gençlik, yararlanılması gereken önemli bir güç”

AK Parti’li Biter’den 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, gençlerin, geleceği garanti altına alma adına bütün ülkeler için bulunmaz bir nimet, önemli bir güç olduğunu bildirdi.

Biter, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajında, 19 Mayıs 1919’un, kahramanlıklarla dolu şanlı tarihimizin dönüm noktalarından biri olduğunu belirtti. Bağımsızlığın temellerinin atıldığı 19 Mayıs’ın yıl dönümünde sevinci, coşkuyu, heyecanı ve gururu bir arada yaşadıklarını ifade eden Biter, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milli mücadelemizi başlatmak adına Samsun’a ayak bastığı 19 Mayıs 1919 günü, bir milletin var olma mücadelesine atılan zafer adımının ilk günüdür” dedi.

Bir ülkenin yarınlarından emin olmasının, yetiştirdiği gençlerin sağlıklı ve duyarlı olmasıyla mümkün olduğunu vurgulayan Biter, mesajında şunları kaydetti:

“Gençlik, milletler için bulunmaz bir nimet, önemli bir güç, yararlanılması gereken bir kuvvettir. Türkiye’yi daha ileriye götürecek olanlar da gençlerimizdir. Gençlerimiz her türlü sorunu aşabilecek, Türkiye’yi yarınlara en iyi şekilde taşıyabilecek güçtedir. Bu duygu ve düşüncelerle, bütün milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı‘nı en kalbi duygularımla kutluyor, bbaşta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyorum.”/Haber Merkezi

AdminAdmin