ŞANLIURFA
Giriş Tarihi : 30-08-2017 19:53   Güncelleme : 30-08-2017 19:53

AK Parti’li Biter’den Zafer Bayramı mesajı

Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter: “Şartlar ne olursa olsun milletimiz her daim tek yumruk olacak”

AK Parti’li Biter’den Zafer Bayramı mesajı

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, tarih boyunca esareti kabul etmeyen Türk milletinin, bugün de aynı şekilde kendisine vurulmak istenen zincirleri tek tek kırdığını belirterek, “Şartlar ne olursa olsun milletimiz her daim tek yumruk olmaya devam edecek” dedi.

Biter, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, 95. yılı kutlanan bu büyük zaferle, geçmişi sayısız destanla dolu bir milletin yeniden dirildiğini ifade etti. 30 Ağustos 1922’de kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin bağımsızlığın bir abidesi olarak bu milletin tarihinde önemli bir yer tuttuğunu kaydeden Biter, “Milletimiz, yedi cihana karşı verdiği savaşta; bayrağı için, ezanı için, vatanı için neler yapabileceğini ispat etmiştir” ifadelerini kullandı.

Şartlar ne olursa olsun bu milletin her daim tek yumruk olarak mücadele ettiğini ve etmeye devam edeceğini belirten Biter, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Aziz milletimiz, hain darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz’da da Çanakkale ruhu ve cesaretiyle vatanını savunmuştur. Tanka, topa, uçağa karşı gözünü kırpmadan karşı duran kahramanlarımız, Türkiye’nin artık durdurulamayacağı mesajını tüm dünyaya bir kez daha vermiştir.

Ülkemiz üzerinde kötü emelleri olanlar, her saldırıda bu milletin zayıfladığını sanıyorlar.  Oysa, her defasında daha da güçleniyoruz, birleşiyoruz, büyüyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi; başaramayacaklar, milletimizi bölemeyecekler, bayrağımızı indiremeyecekler, bizleri yürüdüğümüz bu yoldan asla geri döndüremeyecekler.

Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Mücadelesi’nin tüm kahramanlarını, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”/Haber Merkezi

AdminAdmin