ŞANLIURFA
Giriş Tarihi : 11-06-2018 19:51   Güncelleme : 11-06-2018 19:51

AK Vekil Gülpınar Prof,Doç ve araştırmacılarla

Avrupa Birliği (AB) Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Prof. ve Doç. Ünvanlılar ile Araştırmacılarla iftarda bir araya geldi.

AK Vekil Gülpınar Prof,Doç ve araştırmacılarla

Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili KasımGülpınar, Profesör veDoçentÜnvanlılar ile Araştırmacı Yazarlarla iftarda bir araya geldi.

İftar sonrası konuşan AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili KasımGülpınar, gecenin bir selamlama ve tanışma toplantısı olarak addettiğini belirterek, “Zaten Hocam dualarında söylemek istediğim herşeyi söylemiş oldu. İnşaallah o dualar karşılık bulacak diye tahmin ediyorum” dedi.

AK Vekil Gülpınar, bu arada karayollarının bakımsızlığından bahseden bir vatandaşımıza cevaben, İnşaallah ben bu seçim atmosferinden fırsat bulabilirsem, bulamazsam da seçimden sonra inşaallah ben Karayolları Genel müdürü ile bu konuyu konuşacağım. Elimizden geleni yaparız inşaallah” dedi.

Yine bir araştırmacının kendisiyle ilgili profilini incelediğini ve iyi derecede 5 dil bildiğini, yüksek eğitimli olduğu, ilkeli siyaset yaptığını belirttiği ve ileride bir Bakanlık görünüyor mu, sorusunu daalkışlarla cevaplayan AB Uyum komisyonu Milletvekilimiz M.Kasım Gülpınar, “Bakanlık konusunu tabi bana sormayın. O artık benim bileceğim iş değil. Çünkü bundan sonraki sistemi biliyorsunuz. Sisteme göre Milletvekillerinin Bakan olma şansı yok, çok düşük bir ihtimal. Allah hayırlısını versin. Nerde hayırsa onu bilemiyoruz. Nerde hizmet etmek nasipse Allah bizlere onu nasib etsin” dedi.

Bu memleket hepimizin, neyi paylaşamıyoruz ki?

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Gülpınar, “Hepinize teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde de olsa bizleri yalnız bırakmıyorsunuz. Ancak 24 Haziran günü sandık başına giderek oylarını Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Milletvekilliği seçiminde de AK Partiye vermeleri için yakınlarınızı da, komşularınızı da kısa bütün vatandaşlarımızı uyarmanızı, onları da bilgilendirmenizi istiyoruz. Vakit Türkiye vakti. Vakit Şanlıurfa Vakti. Artık düşmanlarımızın oyunlarına gelmeyelim. Ülkemizi, şehrimizi, milletimizi parçalamalarına izin vermeyelim. Bu memleket hepimizin. Kürt, Türk, Arap, Zaza, Çerkez, Laz gibi ırk ayrımı yapılmasına da müsaade etmeyelim. Elhamdülillah hepimiz Müslümanız ve din kardeşiyiz. Neyi paylaşamıyoruz ki? Büyüklerimiz çok iyi bilirler, sizlerde yaptığınız araştırmalardan görmüşsünüzdür. Geçmiş yıllar ile son 16 yılı karşılaştırırsak, AK Parti dönemlerinde ülkemizde, memleketimizde huzur ve güvenin, refahın gelmeye başladığını hepimiz görebiliriz. İşte 24 Haziran’da oylarımızı Cumhurbaşkanımız ve onun eli güçlü olsun diye de AK Partiye vermeliyiz ki, istikrar devam etsin” dedi./AK Parti Şanlıurfa İL Başkanlığı

AdminAdmin