ŞANLIURFA
Giriş Tarihi : 24-01-2019 00:16   Güncelleme : 24-01-2019 00:16

Alkişlar Pinarbaşi ve Mirkelam’a

Alkişlar Pinarbaşi ve Mirkelam’a

AK Parti’nin Şanlıurfa’nın Birecik İlçesi Belediye Başkan Adayı Mahmut Mirkelam, başta Belediye Başkanı Av. M. Faruk Pınarbaşı olmak üzere binlerce kişi tarafından coşkuyla karşılandı. Yüzlerce araçlık konvoyla Birecik’e giren Mirkelam ve ona tam destek yanında olan Belediye Başkanı Pınarbaşı, alkışlar ve tezahuratlarla karşılandı.

AK Parti İlçe binasına gelişinde pankartlar ve sloganlarla karşılanan Pınarbaşı ve Mirkelam’ın, ilçeye hizmet uğruna kol kola omuz omuza olmaları büyük takdir topladı. Birçok ilçede sancıya neden olan aday belirleme süreci Bireik’te tek seslilik sağladı.

Belediye Başkanı Av. M. Faruk Pınarbaşı, ilçe binasında toplanan partililere hitaben yaptığı konuşmada, “Bunlar celtinmenlik yarışı. Hepimizin ortak amacı bayrağı daha yukarı götürmektir. 2 dönem sizlerle olduk, Allah bu güzel ilçemize hizmet etmeyi bana nasip etti.  Birecik halkı sağolsun bize teveccüh gösterdi belediye başkanlığı görevini layıkıyla yerine getirdik. Allaha şükür anlımızın akıyla bize oy verenlerin başını yere eğdirmeden bu görevi gereği ile yapmaya çalıştık. Şimdi aynı özverili çalışmayı adayımız Mahmut Mirkelam’ın da yapacağından hiç kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Mahmut Mirkelam ile seçim gününe kadar kol kola omuz omuza çalışma yapacaklarına dikkati çeken Başkan Pınaraşı, “Bu süreçte AK Parti’li olsun olmasın tüm Birecik halkının ilçemizin geleceği için yanımızda olacaklarına olan inancım tamdır” diye konuştu.

Konuşması sık sık alkışlar ve tezahüratlarla kesilen Başkan Pınarbaşı, şöyle devam etti;

“Birecik demokrasiyi içerisine sindirmiş bir şehrimizdir. Burada herkes kendi özgür iradesiyle oyunu kullanır. Burada aşiret olayı olmadığı için bir hanheden baba oğul bile farklı adaylara oy verebilir. Birecik ilçemizde böyle bir seçmen yaısı var. Daha önce biliyorsunuz Mahmut bey ilçemizde bir dönem belediye başkanlığı yaptı. Şimdi tekrar kısmet oldu. Kendisinin bu görevi en iyi şekilde yapacağına inanıyoruz ve kendisinin yanında bugün görüldüğü gibi görevi bitirene kadar olacağız,  kendisine destek vereceğiz.”

Adaylığı ilçede büyük sevinç yaratan işadamı Mahmut Mirkelam ise konuşmasına, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere adaylığı sürecinde kendisine destek veren gerek AK Partili, gerekse MHP’li yöneticilere isimleriyle tek tek teşekkür ederek başladı.

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile buradayım” diyen Mahmut Mirkelam, 

Gün birlik beraberlik günüdür. Ben bu adaylığı bölmek parçalamak için değil bütünleştirmek için kabul ettim. Artık dünü unutup yarına bakmak zamanıdır. Kırgınlığı küskünlüğü bir tarafa bırakmak zamanıdır” dedi.

Mahmut Merkelam, “Birecik Sizinle Gurur Duyuyor” sloganları ile kesilen konuşmasında, “Kim bu memlekette taş üstüne taş koymuşsa Allah onlardan razı olsun” diyerek, sözlerini şöyle sürdürdü

“Değerli analarım, bacılarım, kardeşlerim, AK Partimizin  yüz akları. Hepimiz artık kapı kapı dolaşıp vatandaşın dertlerini dinleyip not alacağız. Mümkün olan en kısa zamanda promlemlerini elimizden geldiği kadar çözmeye çalışacağız. Bu görev hepimizindir." 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Tek millet, tek devlet, tek bayrak. tek vatan” sözünü hatırlatarak, kalabalık gruba tekrarlatan Mahmut Mirkelam, “Allahım çıktığımız bu yolda bizleri mahuçup etmesin. Gayret bizden takdir Cenab’ı Allah’tan. Hepinizin  diline, yüreğine sağlık. Allah size var etsin sağ olun var olun”şeklinde konuştu./Birecik Belediyesi Basın Bürosu

AdminAdmin