ŞANLIURFA
Giriş Tarihi : 27-08-2017 19:46   Güncelleme : 27-08-2017 19:46

“Arka Sokaklar”ın Ünlü Oyuncuları Şanlıurfa Piazza’da Uyuşturucu ile Mücadeleye Destek Verdi

Ekranların en uzun soluklu yapımlarından olan “Arka Sokaklar” dizisinin “Mesut Komiser”i Şevket Çoruh, “Selin Komiser”i Oya Okar ve “Tunç” karakterini canlandıran Kerimhan Duman, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açılan uyuşturucu ile mücadele standında Şanlıurfalılar ile bir araya geldi.

“Arka Sokaklar”ın Ünlü Oyuncuları Şanlıurfa Piazza’da Uyuşturucu ile Mücadeleye Destek Verdi

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadeleye dikkat çekmek ve bu konuda farkındalık oluşturmak amacı ile Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde, narkotimlerin de katılımıyla bilgilendirme standı açtı. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Nuri Öztürk, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve Şanlıurfa Emniyet Şube Müdürleri’nin de katılım gösterdiği etkinliğe “Arka Sokaklar” dizisinin yeni sezon çekimleri için kente gelen dizi oyuncularından Şevket Çoruh, Oya Okar ve Kerimhan Duman da destek oldu.

Eylül ayı itibari ile 12’nci sezonuyla ekranlara gelecek olan dizide “Komiser Mesut”un tayini Şanlıurfa’ya çıktığı için kentte çekimlere başlayan Şevket Çoruh, Oya Okar ve Kerimhan Duman’a Şanlıurfalılar büyük ilgi gösterdi. Etkinlik alanını tamamen dolduran Piazza ziyaretçileri, oyuncuları yakından görebilmek ve fotoğraf çektirebilmek için birbirleriyle yarıştı.

Ünlü oyuncuların desteği ile gerçekleştirilen etkinlikte, narkotimde görevli polisler, uyuşturucu ile mücadele konusunda bilgiler aktardı. Polisler, “Çocuğunuzun uyuşturucu kullandığını nasıl anlarsınız?” sorusunu da yanıtlayarak, ebeveynlere çeşitli ipuçları verdi. Etkinliğe katılanlarla neredeyse birebir ilgilenen narkotimler, uyuşturucu ile mücadelenin anlatıldığı broşürler dağıttı./Haber Merkezi

AdminAdmin