SİVEREK
Giriş Tarihi : 19-11-2018 22:06   Güncelleme : 19-11-2018 22:06

Avrupa'da yaşayan Siverekli yazarın imza gününe büyük ilgi

"Çıkçıkomun ipi koptu" kitabının imza günleri Siverek ve Diyarbakır'da yapıldı

Avrupa'da yaşayan Siverekli yazarın imza gününe büyük ilgi

Baran Besra ÜTLU - Uzun yıllardan beridir Hollanda'da yaşayan Siverekli yazar Kadir Büyükkaya, beşinci kitabı olan " Çıkçıkomun ipi koptu" isimli kitabının imza günleri Diyarbakır'da yapıldı.

Diyarbakır Siverekliler Derneğince organize edilen imza gününde kitaba ve yazara büyük ilgi vardı.

Siverek'te tarihi cıncıklı hamda düzenlenen imza gününde yazar Büyükkaya, yazdığı beş kitabın hikâyelerini okurlarına anlattı, Çıkçıkomum ipi koptu kitabının yanı sıra daha önce yazmış olduğu dört kitabını okurları için imzaladı.

Siverek'te düzenlenen imza gününden sonra, Diyarbakır Siverekliler Dernek binasında düzenlenen imza gününde konuşan dernek Başkanı Burhan Erol, yaptığı konuşmada, yazar Kadir Büyükkaya büyük bir değerimizdir, imza gününde okurları yoğun bir ilgi gösterdi buda bizleri mutlu etti dernek olarak ev sahipliği yaptığımız için mutluyuz, yazılan beş kitapta da kendimizden, çocukluğumuzdan, gençliğimizden birer parça var yani yazar bizi bize edebi bir dile anlatmış bu coğrafyadan yaşayan her kişi kendisini bu kitaplarda buluyor" dedi.

Yazar Büyükkaya, imza günü bir bahane aslında güzel olan bu bahaneyle yıllardır görüşemediğim, dostlarım ve okurlarımla bir arada olmaktı, katı ve katılım sunan her bir dosta ayrı ayrı teşekkür ediyorum, Diyarbakır'dan sonra Şanlıurfa barosunda okurlarımla buluşacağım, mutluyum herkese teşekkür ediyorum" 

Ozan yayınları tarafından 287 sayfa olarak yayınlana kitap geçmiş yıllarda Güneydoğu Anadolu bölgesinde yaşanan çocuk ilişkileri oyunları ve kadim dostluk ve komşuluk ilişkilerini anlatıyor. Bölgede yaşayan her insanın kendisinden bir şeyler bulacağı, kitabın imza günleri devem edecek.

AdminAdmin