SİVEREK
Giriş Tarihi : 12-01-2017 23:30   Güncelleme : 12-01-2017 23:30

Bahçelievler mahallesine modern park yapılıyor

Bahçelievler mahallesine modern park yapılıyor

Haber Merkezi - Her mahalleye bir park projesi kapsamında çalışmalarına aralıksız devam eden Siverek Belediyesi, Bahçelievler Mahallesi’nde yeni bir park için çalışmalara başladı.

Bahçelievler Mahallesi’ndeki belediyeye ait alana park yapımına başlandığını söyleyen Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, "Vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Parkı bulunmayan mahallelerin tespit edilerek park ve yeşil alanlar yapıldığını belirten Başkan Resul Yılmaz, “Parkımızda çocuk oyun grup alanları, kamelyalar ve yürüyüş yollarının yanı sıra oturma birimleri pergola, kamelya, bank ve fitness alanı da bulunuyor. Amacımız ilçemizde sosyal aktiviteyi artırmak. Bahçelievler mahallemizdeki parkımızın çalışmalarına başlandı" ifadelerini kullandı.

İlçede birçok projeye imza attıklarını vurgulayan Başkan Yılmaz, “Projelerde amacımız ilçemizi birçok alanda ön plana çıkarabilmektir. İlçemiz genelindeki sorunları tespit ederek, gerekli çalışmaları yapıyoruz. Halkımızın içi rahat olsun, Siverek Belediyesi olarak vatandaşlarımız ile birlikte büyük başarılara imza atıyoruz, atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

AdminAdmin