SİVEREK
Giriş Tarihi : 19-09-2018 23:20   Güncelleme : 19-09-2018 23:20

Basın mensuplarından Kaymakam Çiftçiler'e ziyaret

Basın mensuplarından Kaymakam Çiftçiler'e ziyaret

Siverek’te ulusal ve yerel yayın yapan medya kuruluşlarının temsilcileri, bir süre önce göreve başlayan ilçe kaymakamını ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2. ve 3. maddeleri gereğince aralarında vali yardımcısı ve kaymakamların da bulunduğu 471 mülki idare amirinin görev yeri değiştirilirken, Siverek Kaymakamlığı’na, Erzurum'un Tortum Kaymakamı Mustafa Çiftçiler atanmıştı.

Anadolu Ajansı ve Siverek Son Haber muhabiri Cuma Sarı, Demirören Haber Ajansı muhabiri Mehmet Sezgin ve Sabah Gazetesi Siverek Temsilcisi Lütfü Yalgı, kısa süre önce göreve başlayan Mustafa Çiftçiler'i ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Çiftçiler, basın mensuplarıyla uyum içinde çalışacaklarını söyledi. İlçenin tanıtımı konusunda medya kuruluşlarına önemli görevler düştüğünü belirten Çiftçiler, "Nüfus ve coğrafi alan olarak büyük bir ilçe. Gelişimi konusunda elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz." diye konuştu.

Kamu görevi yürüttüklerini dile getiren Sabah Gazetesi Siverek Temsilcisi Lütfü Yalgı, "Halkımızın her türlü bilgiyi zamanında ve doğru alabilmesi için yoğun bir çaba harcıyoruz. Bu bilgilerin doğru ve zamanında halkımıza ulaşması için tüm kurumların bu noktada bizlere destek vermeleri gerekiyor." dedi./Haber Merkezi

AdminAdmin