ŞANLIURFA
Giriş Tarihi : 27-01-2018 00:08   Güncelleme : 27-01-2018 00:08

Başkan Pınarbaşı esnafın derdini dinledi

Başkan Pınarbaşı esnafın derdini dinledi

Şanlıurfa’nın Birecik İlçesi Belediye Başkanı Av. M. Faruk Pınarbaşı, esnafla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Başkan Pınarbaşı, Birecik esnafı ile vatandaşının huzur ve refahı için belediye ekiplerinin aralıksız çalıştığını söyledi.

Birecik Belediye Başkanı Av. M. Faruk Pınarbaşı, esnaf ziyaretlerini Urfa Kapısı, Kuyumcular Çarşısı ve Uzun Çarşı’da sürdürdü. Çarşı esnafıyla bir araya gelerek sohbet eden Başkan Pınarbaşı, hal hatır sordu, dertlerini dinledi.

Ziyaretleri kapsamında ilçede yürütülen hizmetleri de denetleyen Başkan Pınarbaşı, esnaftan gelen talepler doğrultusunda ilgili birim müdürlerine gerekli talimatları verdi.

Başkan Pınarbaşı, esnaf ziyaretinde yaptığı açıklamada Birecik esnafı ile vatandaşın huzur ve refahı için belediye ekiplerinin aralıksız çalıştığını söyledi.

Türkiye’nin hassas bir dönemden geçtiğini dile getiren Başkan Pınarbaşı, “Ordumuz bir yanda sınırlarımızın içinde diğer yanda sınır ötesinde terörün kökünü kazımak için büyük bir mücadele veriyor. Mazlum coğrafyalara umut götüren Mehmetçiğimizi Rabbim güçlü kılsın, muzaffer eylesin.

Kahraman askerlerimiz Afrin’de terör belasıyla uğraşırken dualarımızı eksik etmeyelim.  Ordumuz sınırlarımızın ötesinde tüm insanlığın huzur ve barışı için görevini yerine getirirken biz de, çalışarak, üreterek ve hizmet ederek üzerimize düşeni yapmalıyız” dedi.

Birim müdürleri ile birlikte sık sık Bireciklilerle bir araya geldiklerini hatırlatan Başkan Pınarbaşı, “Hem esnaf ve vatandaşımızı ziyaret edip dertlerini dinliyoruz hem de belediyemizin hizmetlerini denetliyoruz. Gördüğümüz eksikler ve vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda şehrimize hizmet ediyoruz” ifadelerini kullandı./Haber Merkezi

AdminAdmin