ŞANLIURFA
Giriş Tarihi : 24-01-2018 22:52   Güncelleme : 24-01-2018 22:52

Başkan Pınarbaşı gündüz esnaf ve vatandaşla, akşam muhtarlarla buluştu

Başkan Pınarbaşı: “Ordumuz Afrin’de büyük bir mücadele veriyor”

Başkan Pınarbaşı gündüz esnaf ve vatandaşla, akşam muhtarlarla buluştu

Şanlıurfa’nın Birecik İlçe Belediye Başkanı Av. M. Faruk Pınarbaşı, Türk ordusunun sınırın ötesinde terörün kökünü kazımak için büyük bir mücadele verdiğini söyledi. Başkan Pınarbaşı, Afrin operasyonuyla terörün belinin kırılacağını ve sınırların daha güvenli hale geleceğini bildirdi. 

Birecik Belediye Başkanı Av. M. Faruk Pınarbaşı, esnaf ziyareti ile başladığı mesaisini akşam saatlerinde muhtarlarla bir araya gelerek noktaladı.  Başkan Pınarbaşı, birim müdürleri ile birlikte ziyaret ettiği Küçük Çarşı ve Kale Altı esnafı ile çay içip sohbet etti. Hatır sorduğu esnafın sorunlarını dinleyen Başkan Pınarbaşı, vatandaşlardan gelen istekleri not alarak bir an önce gerekli çalışmaların başlatılması için birim müdürlerine talimat verdi. 

HEM MORAL VERDİ HEM SORUNLARI DİNLEDİ

Başkan Pınarbaşı, esnaf ziyaretinde yaptığı açıklamada, Afrin Operasyonu’nunu hatırlatarak, Türk ordusunun sınırın diğer tarafında terörün kökünü kazımak için büyük bir mücadele verdiğini söyledi. 

Başkan Pınarbaşı, “Ordumuz sınır ötesinde Türk Milleti’nin huzur ve refahı için terörle mücadele ederken biz de esnafımızı ziyaret ederek, hem moral verelim hem de halini hatırını soralım istedik. Ayrıca ziyaretlerimiz sırasında ilçemizde ihtiyaç duyulan hizmetleri yerinde tespit ettik. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinleme imkânı bulduk. Birim müdürlerimizle yapacağımız toplantıda vatandaşlarımızdan gelen istekleri değerlendirerek gerekli çalışmaları başlatacağız” dedi. 

Her zaman halkla iç içe olmaya özen gösterdiğini dile getiren Başkan Pınarbaşı, bu tür ziyaretleri aralıksız sürdüreceklerini dile getirdi. 

MUHTARLARLA GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Başkan Pınarbaşı, akşam saatlerinde ise Birecikli muhtarlarla bir araya gelerek gündeme ilişkin konuları değerlendirdi. Muhtarların yoğun katılım gösterdiği toplantıda Başkan Pınarbaşı’na AK Parti Birecik İlçe Başkanı Mehmet Özbakan da eşlik etti./Haber Merkezi

AdminAdmin