SİVEREK
Giriş Tarihi : 28-06-2019 18:26   Güncelleme : 28-06-2019 18:26

Belediye Başkan Yardımcısı İzol: "Engelliler bizim bir parçamız onların yanındayız"

Belediye Başkan Yardımcısı İzol:

Mahmut İZGHÖR - Siverek Belediye Başkan yardımcısı Hasan İzol Siverek engelliler Derneğinin davetlisi olarak engellilerle bir araya geldi.

Hacıömer mahallesinde bulunan engelliler koordinasyon merkezinde engellilerin sorunlarını dinleyen İzol, toplum olarak engellilerin sorunlarına duyarlı olmak gerektiğinin altını çizerek şunları kaydetti:

"Belediye Başkan yardımcılığımın öncesinde de sürekli engelli kardeşlerimle istişare halindeydim. Derneğin gönüllü üyelerinden biriyim. Başkan yardımcılığı görevime geldiği ilk günden itibaren yine engelli kardeşlerimin yanındayım. Engellilerin bu sorunları bulunuyor bir kısmını kendi imkanlarımla çözmeye çalışacağım bir kısmını Avrupa Uyum Komisyon Başkanı Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar ile Belediye Başkanımız Şeyhmus Aydın'nın yardımlarıyla çözeceğiz Belediyemiz ve şahsım engelli kardeşlerimizin sorunlarına duyarlıyız, eskiden olduğu gibi bundan sonrada onlarla birlikte olup yollarını üzerinde ki engelleri hep birlikte kaldıracağız" dedi.

Engelliler derneği Başkanı Feridun Şenateş Belediye Başkan yardımcısı, aynı zamanda   derneğimizin gönüllü üyesi Hasan İzol 'un ziyaretinden onur duyduk, güç aldık. Başkanım zaten sorunlarımızı biliyordu bir kez daha konuşup çözüm yollarını bulmaya çalıştık, duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. sesleriyle cıvıl cıvıl oldu. Hem kız çocuklarımız hem de erkek çocuklarımız dini eğitimleri yanında çeşitli sosyal etkinliklerle de Kur'an Kurslarımızda eğitim görüyor. Çocuklarımız bu şekilde Cami ile bir bütün olarak yetişiyorlar" dedi

 

AdminAdmin