SİVEREK
Giriş Tarihi : 12-07-2019 19:25   Güncelleme : 12-07-2019 19:25

Belediye Başkan Yardımcısı İzol'dan eğitime tam destek

İzol, "Eğitim hakkı insani bir haktır eğitimde fırsat eşitliği olmalı" dedi

Belediye Başkan Yardımcısı İzol'dan eğitime tam destek

Mahmut İZGÖR - Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Eczacı Hasan İzol ilçede eğitim kalitesini arttırma, ilçede eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla çalışmalara başladı.

Belediye Başkan yardımcısı İzol, eğitimin anayasal bir hak olduğunu, bu haktan Siverekli her ferdin yararlanması için, kendi çapında bir çalışma başlattığını, bu amaçla Büyük Değişim Eğitim Kurumunu ziyaret edip yetkililerle görüştüğüne dikkat çekerek şunları kaydetti" daha öncede sade bir vatandaş olarak ilçede eğitim kalitesinin artırılması ekonomik gücü yerinde olamayan öğrencilerimize kendi imkanlarımız doğrultusunda sahip çıkmaya çalıştık, ilçede üniversiteli sayısının artması amacıyla Büyük Değişim Eğitim Kurumunu ziyaret edip müdür ve öğretmenlerle görüştüm. Başarılı öğrencilerimize indirim yapmalarını, yoksul öğrencilerimize eğitimde fırsat eşitliğini oluşturmak amacıyla bazı imkanları sunulmasını talep ettik, kurumumuz bu talebi yerinde gördü. Buradan tüm Sivereklilere çağırıda bulunmak istiyorum, eğitim sorunu hepimizin bu sorunun çözülmesi ve fırsat eşitliğini oluşturmak amacıyla daha çok insanımızla yan yana gelmeliyiz" dedi.

Büyük Değişim Eğitim Kurumu,  yetkililere Belediye Başkan yardımcısı Eczacı Hasan İzol'a duyarlılığından dolayı teşekkür ederek kurumun çalışmaları hakkında şunları kaydettiler:

"İlçede daha ciddi ve kaliteli yeni eğitim öğretim yılında, öğrencilere destek vermeye hazır. Öncelikli amaçlarından biri üniversite okumaya hevesli, zeki ve öğrenmeye açık öğrencileri destekleyip sahiplenmek olan Büyük Değişim yine aynı amaçla tüm Siverekli öğrencileri ayrım yapmaksızın üniversite yolunda bilgiyle besleyip geliştirmeye niyetli. Köklü ve alanında uzman öğretmenlerden oluşan yenilenmiş kadrosuyla, disiplin ve düzene verdiği önemle yoluna devam eden kurumumuz; birebir öğrenci etütleri, soru çözüm saatleri, öğretmen denetiminde fen, sosyal, akşam etütleri, ödevlendirme sistemi ve düzenli veli bilgilendirme sistemi gibi özellikleriyle yeni dönemde de iddialı. Büyük Değişim pek çok kurumun aksine, tüm bunları yaparken öğrenciler arasında ayrım yapmama konusunda hassas ve ticari kaygılara tamamen kapalı. Birebir ilgi göstererek öğrencinin ufkunu açmak ve yapabileceklerini ona göstermek yine bizi farklı kılan özelliklerden yalnızca biri. Bir başka önemli yanımız da kullandığımız yayınlar. Dört farklı ve kaliteli yayınla ve yine birbirinden farklı deneme yayınlarıyla beslenen öğrencilerimizin başarmama şansı neredeyse yok. Son olarak Büyük Değişim, rehberlik servisi ile de profesyonel anlamda hizmet vermeye, öğrencilerle birebir ilgilenmeye daha şimdiden başlamış durumdayız." açıklamasında bulundular

AdminAdmin