SİVEREK
Giriş Tarihi : 23-03-2017 23:19   Güncelleme : 23-03-2017 23:19

Belediyeden ihtiyaç sahipleri için kermes

Belediye Yaşam ve Kültür Evinde açılan kermes 3 gün sürecek

Belediyeden ihtiyaç sahipleri için kermes

Nuri ÇELİK -  Siverek Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ortaklaşa tüm gelirin ilçede bulunan ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak amacıyla kermes düzenledi.

Belediye Yaşam ve Kültür Evinde açılan kermese ilçede faaliyet gösteren bazı Sivil Toplum Kuruluşları ile vatandaşlarda destek verdi.

Açılışta konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı “Geleneksel hale gelen bahar şenlikleri, nevroz kutlamaları kapsamında, kermesimizi açıyoruz. Kermesler sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın güzel sosyal projelerdir, bu yılki kermes gelirini yetim çocuklar ile ihtiyaç sahibi çocukların çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kullanacağız. Kermesin düzenlemesinde emeği geçen Kadın Aile Hizmetler Müdürlüğüne, Kültür Müdürlüğümüze bağlı bilgi evlerimize, bunun dışında engeliler ve hayrat derneğimize ve çeşitli sivil toplum kuruluşlularımızın katkısı var, buradan emeği geçenlere teşekkür ediyorum, inşallah hayırlara vesile olur. Allah bu sene gelen baharı sevginin kardeşliğin ve özgürlüklerin müjdecisi olarak onurlu ve saygılı yarınlar nasip etsin tekrardan hayırlı uğurlu olsun” dedi

Açılışta Belediye Başkan yardımcıları, Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kermesin üç gün açık kalacağı belirtildi.

AdminAdmin