ŞANLIURFA
Giriş Tarihi : 06-03-2017 23:07   Güncelleme : 06-03-2017 23:07

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Önen, engel tanımayan engelli gençlerle

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Önen, engel tanımayan engelli gençlerle

Haber Merkezi - Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Abdülkadir Emin Önen Referandum çalışmaları için geldiği memleketi Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesi Engeli Koordinasyon Merkezinde, engel tanımayan geçlerimizi ziyaret ederek yaptıkları çalışmaları inceledi.

Engelli gençlerle tek tek ilgilenerek sohbet eden Cumhurbaşkanı Başdanışmanı A.Emin Önen, yaptıkları işlerle ilgili kendilerinden bilgiler aldı, tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Beraberinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Emin Özçınar, Engelliler Koordinasyon Merkezi Şube Müdürü Habib İpar, Koordinasyon Şefi Sedat Birlik, Kütüphaneler Şube Müdürü Murat Müjdeci, Gençlik Spor Şube Müdürü İbrahim Gelin, Sosyal Yardımlaşma Şube Müdürü Murat Karaer ile birlikte engelli gençlerimizin yaptıkları birbirinden güzel el emeği / göz nuru eserlere hayran kaldığını belirten Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Önen, çivi ve iplerle yapılan tabloya 1 çivi de kendisi çaktı. Bakır üzerine yapılan dövme işlemeleri, kâğıt üzerine yapılan karakalem resimleri, boyalarla yapılan tabloları, 3 boyutlu resimleri, deri işleme çanta ve çeşitli ürünleri, çeşitli ürünlerden yapılan süs eşyalarını tek tek inceleyerek hayranlıklarını gizleyemeyen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Emin Önen, öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi başta olmak üzere bu işleri koordine eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Emin Özçınar’ı, engelli kardeşlerimize öncülük eden Öğretmenlerini ve emek sarfederek birçok engeli rahatlıkla ve kolayca aşabileceklerini gösteren engelli gençlerimizi tebrik ettiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Abdülkadir Emin Önen, bu hizmetlerle bile Belediyemizin ve emeği geçenlerin çok dua aldıklarına inandıklarını belirtti.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Emin Özçınar ise, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Abdülkadir Emin Önen’in kendilerini ve özellikle Engelliler Koordinasyon Merkezini ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Değerli hemşehrimiz, ağabeyimiz Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı Emin Önen Beyin her zaman desteklerini görüyoruz ve desteklerine de ihtiyacımız var. Engelli gençlerimiz bile Başdanışmanımızı karşılarında görmekten oldukça memnun oldular ve sevindiler. Kendilerine candan teşekkür ediyoruz” dedi.

Daha sonra engelli basketçilerin antrenmanlarını izleyen ve onlarla bir süre sohbet edip başarılar dileğinden bulunduktan sonra fakir ailelere ulaştırılan her türlü yardım malzemeleri kolilerinin bulunduğu devasa depoyu da gezen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Abdülkadir Emin Önen, özellikle gıda malzemelerinin zamanında muhtaç ailelere ulaştırılması gerektiğini söyleyerek, Belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Engelli gençler tarafından Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Abdülkadir Emin Önen’e isminin yazılmış olduğu küçük bir sandık içersinde isimlik, küçük engellilerin yaptıkları bayrak yapıştırma resim ile Hat yazısı tablo hediye edilirken, Önen de beğendiği üç boyutlu bir tabloyu satın aldı.

AdminAdmin