SİVEREK
Giriş Tarihi : 23-05-2019 17:09   Güncelleme : 23-05-2019 17:09

Diyarbakır Siverekliler Yardımlaşma Derneğinden örnek davranış

Diyarbakır Siverekliler Yardımlaşma Derneğinden örnek davranış

Mahmut İZGÖR - Yıllardır Diyarbakır'da Siverekliler arsında, sevgi bağlarını güçlendirmek yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak amacıyla kültürel ve sosyal faaliyet gösteren Diyarbakır Siverekliler Yardımlaşma Derneği başkanı Burhan Erol İle yönetim kurulu üyeleri, geleneksel hale getirdikleri Siverek için bayram öncesi yardımlarına devam ediyorlar.

Dernek Başkanı Burhan Erol ile yönetim kurulu üyeleri Diyarbakır'da hayırsever esnaflar arasında başlattıkları ayakkabı yardım kampanyası kapsamında çoğunluğu çocuk ayakkabısı olmak üzere beş yüz çift ayakkabı desteği alarak Siverek'te dağıtılmak üzere Gazeteci Feyzi Donan'a gönderdiler.

Siverek ilçesine gelen yardım ayakkabılarını hak sahiplerine teslim etmek amacıyla kenar Mahalle muhtarlarıyla, Siverek engelliler derneğine teslim etti.

Gazeteci Donan, Diyarbakır Siverekliler Derneğimiz her yıl bayram öncesi geleneksel hale getirdiği ayakkabı yardımını bu yılda yaptı, Diyarbakır derneğimiz geçen Ramazan ayı öncesi Bin 750 çift ayakkabıyı Siverek'e getirerek dağıtmıştık. Bu yılda çoğunluğu çocuk ayakkabısı olmak üzere 500 çift ayakkabı gönderdi. Kenar mahalle muhtarları ve engelliler derneğimizin aracılığıyla daha önce tespiti yapılan hak sahiplerine dağıttık emeği geçen Dernek Başkanı Burhan Erol ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim" dedi.

Diyarbakır Siverekliler dernek Başkanı Burhan Erol yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Yardımlardan dolayı yönetim kurulu üyelerine destek sağlayan tüm esnaflarımıza teşekkür ederim. Biz görevimizi yaptık Siverek her zaman yüreğimizdedir bu memleket için ne yapsak azdır" dedi.

AdminAdmin