ŞANLIURFA
Giriş Tarihi : 03-05-2019 21:14   Güncelleme : 03-05-2019 21:14

Duyarlı vatandaştan köy okuluna kütüphane

Duyarlı vatandaştan köy okuluna kütüphane

Eyyyübiye Belediyesi Personelli Ömer Demir’in girişimi ile Köy okuluna kütüphane kazandırıldı.

Duyarlı bir vatandaşlık görevi sergileyen Ömer Demir bağlı olduğu Çekçek Mahallesinde Okulun kütüphanesinin olmamasından dolayı girişimleri sonucu okulda 400 öğrenciye kütüphane kazandırdı.

Kütüphane Adına Muhsin Yazıcıoğlu Kütüphanesi adını verilen köy okuluna duyarlı vatandaşlar yardımlarını eksik etmediler.

Çekçek Kırsalına Bağlı Çekçek İlkokul ve ortaokul’a Muhsin Yazıcıoğlu kütüphane kazandıran duyarlı vatandaş Demir ve Eyyübiye Belediyesi Zabıta Personelleri okul Kütüphanesinin açılışını gerçekleştirdiler. Kütüphane Açılışına Çekçek Mahalle Muhtarı Osman Aydoğdu, Okul Müdürü Canan Bazoğlu, Zabıta Müdürü Mustafa Arslan, Zabıta Amirleri, Okul Öğretmenleri ve Öğrenciler katıldı.

Sabah Saatlerinde Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürü, Personeller, Okul Müdürü,Öğretmen ve Öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen Kütüphane açılışında örgencilerin mutlulukları yüzlerine yansıdı.

Musin Yazıcıoğlu Kütüphanesi’nin okula kazandırılmasında emeği geçen Ömer Demir açılışta bir açıklama yaparak bizlere destek verenlerden Allah razı olsun dedi. Cezaevlerinin kapatılmasını istiyorsak her birey olarak kitap okuma ve okumaya yönlendirmemiz lazım. Bu Kütüphane’ye Muhsin Yazıcıoğlu’nun adını verme gereksinimi duyduk. Kütüphanemize Muhsin Yazıcıoğlu’nun adını verdiğimizi duyan gerek şehir içinden gerekse şehir dışından bizleri tanıyan ve tanımayan bir sürü telefon aldık nasıl destek verebiliriz diye herkes seferber oldu bizlerde şehrimize, örgencilerimize bir katkı sunabildiykse ne mutlu bizlere dedi. Çekçek Orta ve İlkokul Öğrencileri Ömer Demir’e ve Eyyübiye Zabıta Personellerine vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ettiler./Haber Merkezi

AdminAdmin