SİVEREK
Giriş Tarihi : 19-11-2017 19:14   Güncelleme : 19-11-2017 19:14

Eczacı İzol Siverek'te görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi

Eczacı İzol Siverek'te görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi

Nuri ÇELİK - Siverek'te görev yapan halkın büyük bir kesimi tarafından sevilen, Siverekli gençleri hasan abisi Eczacı Hasan İzol Siverek'te görev yapan çeşitli gazetelerin ve ajansların temsilcileri onuruna kendilerine ait olan Taşlı köyünde öğlen yemeği verdi.

Gazetecileri köyde Hasan İzol, Babası kanat önderi Mehmet İz ol ile yakınları karşıladı. Sıcak bir karşılamanın ardından Kanat önderi Mehmet İzol ülke gündeminin yanı sıra Ortadoğu'da  ve dünyadan yaşanan olaylarla ilgili sohbet etti.

Yemekte bir konuşma yapan Hasan İzol Siverek'te  yaşayan tüm insanları kardeşi ve ailesi bildiğini gücü oranında vatandaşlar arasında yaşanan sorunları gidermeye çalıştığını belirterek şunları kaydetti:

"Sorunların çözümünde temel etken adil ve adaletli olmanızdır. Biz atalarımızdan, dedelerimizden bunu öğrendik. İki taraf arasında yaşanan sorunlarda yanlış yapan yakınınızda ki insanda  olsa sen yanlış yaptın demek gerekir, yakınınız da olanın yanlışını savunmamız gerekir eğer o yakınınızda ki kişi haksızlığını kabul etmiyorsa onu yanınızdan uzaklaştırdığınız taktirde tarafsız ve adil olursunuz. Ben aşiret ayırımı yapmadan bana gelen tüm insanlara gücüm oranında yardım ederim,insanların zor gününde olduğu gibi mutlu gününde de yanlarında olurum, ben Siverek insanını akraba ve kardeş bilirim. Sevilmemiz bu tavrımızdan kaynaklanıyor,  siz değerli basın mensuplarına teşekkür ediyorum yemek davetimi kırmayıp  geldiğiniz için her birinize  ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Gazeteciler nazik yemek daveti için  Hasan İzol şahsında tüm İzol ailesine teşekkür etti.

AdminAdmin