SİVEREK
Giriş Tarihi : 12-05-2023 02:18

Engeliler Haftası etkinliği

Engeliler Haftası etkinliği

Cengiz ÇİFTEL - Siverek Sosyal Hizmetler Müdürlüğü kente bulunan engelliler derneklerini ziyaret ederek 10 Mayıs ile 16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası dolayısıyla yaptıkları ziyarette egellilerin sorunlarını dinledi.

Siverek Sosyal Hizmetler Müdürü Abdulkadir Eneş ve beraberindeki sosyal hizmet uzmanları ile Siverek Engeliler Kalkındırma Derneğini ziyaret etti.

Eneş ve ekibi Dernek Başkanı Şeyhmus Karaburç ile bir süre görüşüp engellilere çeşitli hediyelerin yanı sıra tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan bir engelliye tekerlekli sandalye desteğinde bulundu.

Siverek Sosyal Hizmetler Müdürü Eneş burada yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

" Bakanlığımız il ilçe müdürlüklerimiz her koşulda sürekli özel gereksinimli vatandaşlarımız ve bireylerimizin yanındadır. Sosyal ve psikolojik destek sağlamak amacıyla müdürlüğümüz farkındalık oluşturma çabasıyla çalışmalar ve seminerler yapmaktadır. Bakanlığımız gerekse müdürlüklerimiz olarak hep yanınızdayız"

Siverek Engeliler Kalkındırma Dernek Başkanı Şeyhmus Karaburç, "Ziyaretten ve verilen destekten dolayı Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekibine çalışmalardan dolayı teşekkür ederek" Engelliler Haftasını kutladı

AdminAdmin