SİVEREK
Giriş Tarihi : 27-08-2018 19:58   Güncelleme : 27-08-2018 19:58

Eski belediye başkanının hizmet isyanı

Eski Belediye Başkanı Recep Küçükçay: "Kırsalda toplanmayan çöplerin parası kime gidiyor?"

Eski belediye başkanının hizmet isyanı

Büyükşehir yasasından önce Siverek ilçesine bağlı Gürakar Belde Belediye Başkanlığı yapan başkanlığı döneminde Cumhuriyet tarihinde yapılmayan hizmetleri beldeye getiren, beldeye bağlı kırsal mahallelerin alt yapı ve içme suyu sorununu çözen birçok belediyeden hizmet araçlarını hibe alan belde Belediye Başkanı Recep Küçükçay, beldesine yaptığı hizmetlere sahip çıkılmadığı için alt yapının yer yer çöktüğü beldenin tekrar su sıkıntısı yaşadığına dikkat çekerek Beldesine hizmet getirilmesini talep ediyor.

Çöp konteynerleri toplanarak şehir merkezine getirildi.  Toplanmayan çöplerle ilgili dönemin Başbakanına sosyal meyda üzerinden mesaj atıp sordum. Siverek belediyesi kırsal mahallelerde çöp toplamıyor ama ihaleyi alan firmaya çöpler toplanmış gibi ödeme yapıyor. Ben Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)'in bir ferdiyim partimin bölge halkına hizmet etmesini istiyorum. Yanlış yapan idareciler ve Belediye Başkanları yüzünde hizmet görmeyen vatandaşlarımız partimizden soğuyor hiç kimsenin partimin vatandaş tarafından sorgulanmasına asla müsaade etmem Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Nihat Çiftçi ile yüz yüze konuşarak sorunları anlattım. Siverek belediye başkanlığı kapısını adeta halka kapatmış Siverek Belediyesine soruyorum "kırsal mahallerde toplanmayan çöpleri toplanmış gibi ödemesi neden yapılıyor, ödenen paralarda tüyü bitmemiş yetimin hakkı var"

Eski Belediye Başkanı Recep Küçükçay, sözlerini noktalarken şöyle devam etti:

"Haksız yere ödenen paraların hesabını sormaya kırsala hizmet gelmesi için çalışmalarına devam edeceğini belirterek yetkilileri görev yapmaya davet etti"/Haber Merkezi

AdminAdmin