SİVEREK
Giriş Tarihi : 06-01-2017 01:43   Güncelleme : 06-01-2017 01:43

Gazeteci Şükrü Dolaş okurlarıyla buluştu

Dolaş “Çocukluğumun Küçeleri” isimli kitabını okurları için imzaladı

Gazeteci Şükrü Dolaş okurlarıyla buluştu

Lütfü YALGI - Siverek’te yaklaşık 25 yıldır gazetecilik yapan Şükrü Dolaş geçtiğimiz günlerde yayımladığı “Çocukluğumun Küçeleri” isimli kitabını okurları için imzaladı.

Belediye Yaşam Evinde düzenlenen imza güne Belediye Başkanı Resul Yılmaz, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İmza gününe yoğun bir ilginin olduğunu belirten Gazeteci Şükrü Dolaş ilgiden memnun olduğunu belirterek şunları kaydetti: “255 sayfalık kitabımda Siverek (sokaklarında) Küçelerinde yaşanan o kadim dostlukları Siverek kültürünü yaşatmaya çalıştım kitapta yer alan şiirlerde ise Siverek sevgisini anlatmaya çalıştım. Bugünde beni yalnız bırakmayan sivil toplum kuruluşlarına, Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a AK Parti ilçe Başkanı İlhan Çelik’e tüm kitapseverlere teşekkür ediyorum. Gelirini Siverek’i İl yapma derneğine bağışladığım kitabımın yeni kitapların yayımlanmasına vesile olmasını diliyorum.”

İmza gününe katılan Belediye Başkanı Resul Yılmaz Siverek ile ilgili yayımlanan eserlere değer verdiklerini Belediye olarak kültürel ve sanatsal faaliyetlere destek sunacaklarını belirtti.

AdminAdmin