SİVEREK
Giriş Tarihi : 28-02-2018 23:33   Güncelleme : 28-02-2018 23:33

Genç kanaat önderi Eczacı izol muhtarları ziyaret etti

İzol, ilçe sorunlarını muhtarlardan dinledi

Genç kanaat önderi Eczacı izol muhtarları ziyaret etti

Mahmut İZGÖR - Siverek'te halkın sorunlarıyla ilgilenmesiyle gündeme gelen, genç kanat önderi eczacı Hasan İZOL merkezde görev yapan mahalle muhtarlarını mekânlarında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Muhtarlar ziyaretten duydukları memnuniyeti dilek getirerek, yaptıkları açıklamada şunları kaydettiler:

"Hasan İzol yoksul ve kimsesiz insanların sorunlarının yanı sıra memleketinde sorunlarına duyarlı saygılı kişiliğiyle yediden yetmiş tüm Sivereklilerin sevip saydığı biri. Ziyareti bizi mutlu etti kanat önderlerinin sorunları birinci ağzı olan biz muhtarlardan dinlemeleri bizlere ve memlekete değer verdiğinin göstergesidir ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz"

Genç Kanat önderi eczacı İZOL, Muhtarların,  yerel yönetimlerin ve demokrasinin olmazsa olduğunun altını çizerek şunları kaydetti:

"Muhtarlarımız yaşadıkları bölgenin sorunlarını en iyi bilen, merkezi idare için olmazsa olmaz bir yol gösterici ve en önemli bilgi kaynağıdır. Bizim coğrafya zor bir coğrafya yoksul halk kesiminin en çok kapısını çaldığı yer muhtarlarımızın kapısıdır, hasta ve çaresiz vatandaşlar her saate yardımına koşan muhtar o mahallenin abisi, kardeşi gibidir. Muhtarlarımızla dertleştik, mahallerinin sorunlarını dinledik ben tüm muhtarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyor başarılar diliyorum"

AdminAdmin