SİVEREK
Giriş Tarihi : 13-03-2018 00:08   Güncelleme : 13-03-2018 00:08

Genç kanaat önderi Eczacı İzol Şanlıurfa'da ajans bürolarını ziyaret etti

Genç kanaat önderi Eczacı İzol Şanlıurfa'da ajans bürolarını ziyaret etti

Mahmut İZGÖR - Siverek'te olduğu kadar Şanlıurfa İl merkezi ve tüm ilçelerde davalı olan aileleri bir araya getirip barıştıran toplumda barışçıl kimliği olduğu kadar hayırsever kişiliğiyle de tanınan genç kanaat önderi Eczacı Hasan İZOL Şanlıurfa'da Doğan Haber Ajansı(DHA) ile Anadolu Sjansı (AA)  bürolarını ziyaret ederek gazetecilerle bir süre görüştü.

Gazeteciler İzol'un ziyaretinden duydukları memnuniyet dile getirdi. Doğan Haber Ajansı(DHA) büro Şefi Ali Leylak, Hasan İzol güzel şeyler yapıyor, ancak bu çalışmalarını bir dernek çatısı altında yaparsa daha yararlı olacağı inancındayım, kendisine yaşamında ve mücadelesinde başarılar diliyorum" dedi.

Hasan İzol yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

" Şanlıurfa'da görev yapan gazetecilerin fikirleri benim için önemlidir. Her hangi bir siyasi talebim ve çalışmama yoktur. Ben halkıma, özelikle mağdur insanlara yardımcı olmak istiyorum, burada ki arkadaşlar çalışmalarımızı bir dernek çatısı altında yürütmememizi istediler doğru olanda buydu bu konuda Siverek'te binlikte çalıştığım arkadaşlarla konuşup bu alanda bir çalışma yapacağız" dedi.

AdminAdmin