SİVEREK
Giriş Tarihi : 29-01-2018 00:18   Güncelleme : 29-01-2018 00:18

Genç kanaat önderi İzol'dan AK Gençlere kutlama mesajı

İzol, yapılan Siverek AK Parti Gençlik Kolları 5'inci Olağan Kongresi'nin yeni yönetimine başarılar diledi

Genç kanaat önderi İzol'dan AK Gençlere kutlama mesajı

Mahmut İZGÖR - Siverek AK Parti Gençlik Kolları 5'inci Olağan Kongresi'nin yapılmasının ardından yeni yönetime başarılar dileyen Hasan İzol yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

" Öncelikle yeni yönetimi yürekten kutluyorum, Siverek gençlik kolları benim için siyasette olduğu kadar insani ilişkilerin yürütülmesi gençlerin barı içinde kardeşçe yaşaması ortamını sağlanması açısından önemli bir görev üstlenmektedir. Zira gençlerimiz umudumuzun taze fidanlarıdır, ağaç yaşken eğilir atasözüyle Siverek Ak Gençlik davranışlarıyla siyaset üstü çalışmalarıyla kardeşlik ve dostluk duygularını toplumda geliştireceklerine inanıyorum.

Siverek Ak Parti ilçe gençlik kollarımız diğer bölgelerde ki gençlik kollarından daha şanslıdırlar bu şans yıllardır dürüst kişiliğinin yanı sıra siyasette de farklı bir ekol katıp dürüstçe halka hizmet veren gençliğin önderi ağabeyi olan Avrupa Birliği Uyum Komisyon Başkanı milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar gibi bir insanla birlikte çalışmalarıdır.

Yapılan kongrede İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Seçilen İhsan Konacak kardeşime ve yeni yönetimde görev alan tüm değerli kardeşlerime başarılar dilerim.

Yapılan kongrenin ilçemize Ülkemize hayırlaxra vesile olmasını diler gençlerimize desteğimizin tam olduğunu belirtmek isterim.

Bir kez daha unutulmamalıdır ki gençler toplumun umudu ve ak yüzüdürler.

AdminAdmin