SİVEREK
Giriş Tarihi : 26-03-2017 23:36   Güncelleme : 26-03-2017 23:36

"Gençler geleceğine evet diyor" semineri

Akil Gençler tarafından düzenlenen seminerde yeni anayasayı Milletvekili Gülpınar anlattı

Nuri ÇELİK - Siverek Akil Gençler Başkanlığı tarafından İlçenin Yenişehir mahallesinde bulunan Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezinde "Gençler geleceğine  evet diyor"  semineri  düzenlendi.

Seminere  Avrupa Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Ak Parti ilçe başkanı İlhan Çelik, Şanlıurfa ve Siverek Akil Gençler Başkanları ile çok sayıda genç ve vatandaş katıldı.

Seminere   konuşmacı olarak   katılan   Milletvekili  Gülpınar 'siyasete girdiği günden beri dertlerinin gençlerin geleceği olduğuna  dikkat Çekerek  şöyle dedi:

"Çünkü eğer bir ülkenin gençleri sağlam adımla ülkesi için gayret edip vatanını savunmak için canı yanmıyorsa. Eğer bundan dolayı şevkinde bir sıkıntı varsa, siz böyle bir toplumda ne yaparsanız yapın, bir faydası yoktur. İnanın bütün yolları, mekânları her tarafı altınla düşerseniz dahi eğer sizin genciniz içinde sağlam bir iman, sağlam bir kalp, sağlam bir aşk yoksa zaten yaptığınız her şey boşa gider. Maddiyatın hiçbir ehemmiyeti yoktur. Bizim için öncelikle adım atacağımız tek konu, bizim üzerinde gayret edeceğimiz tek konu maneviyat konusudur. Bizim siyasetimizde maneviyat içindir. Bizim hayatımızda, bizim ölümümüzde, her şeyimiz maneviyat içindir. Yani maneviyat dediğimiz, işin özü yaptığımız her şey ancak ve ancak Allah rızası için olur. Dedi.

Gülpınar  Bunun en iyi örneğini 15 Temmuz'da millet olarak gördüklerini' belirterek sözlerine şöyle devam etti:

"15 Temmuz'da birileri gençlikten ümidini kesmişti, birileri gençlikten yana karamsar tablolar çiziyordu, ama 15 Temmuz'da gördük ki Allah'a çok şükür bu memleket üzerinde hain emellerine kavuşmak için harekete geçenlere, bu imanlı gençler engel oldu, memlekete zarar gelememesi için kendilerini tankların altına attılar" dedi

Program sonrasında Siverek Akil Gençler Başkanı Mazlum Tüzysüz Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar'a Siverek'e yaptığı katkılar dolaysıyla plaket takdim etti..

Yaklaşık 2 saat süren programda zaman zaman yoğun yaşanırken, salona sığmayan kalabalığın birçoğu  salonun  dışında  kaldı

AdminAdmin