SİVEREK
Giriş Tarihi : 29-03-2019 23:33   Güncelleme : 29-03-2019 23:33

Gülpınar AK Parti'nin gücüne güç katıyor

31 Mart yerel seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar çalışmalarıyla AK Parti'nin gücüne güç katmaya devam ediyor.

Gülpınar AK Parti'nin gücüne güç katıyor

Mahmut İZGÖR - 31 Mart yerel seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar çalışmalarıyla AK Parti'nin gücüne güç katmaya devam ediyor.

Avrupa Birliği Uyum Komisyon Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar 31 Mart yerel seçim çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor. Dün Adıyaman'ın Kâhta ve Samsat ilçelerinde bugünde Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde halk ile bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Gülpınar ilçede düzenlediği mitinge binlerce kişi katıldı.

Gittiği her yerde büyük bir sevinç ve coşku ile karşılanan Gülpınar'a vatandaşlar sloganlarla destek verirken, kendisi için Siverek'in ne kadar önemliyse Viranşehir'inde o derece önemli, değerli ve kıymetli olduğunu söyledi.

'Burnumuzun dibine gelen bu fırsatı laiki ile değerlendirelim'

Viranşehir halkının 1 Nisan sabahına zafer ile uyanacağını söyleyen Gülpınar, "Sandıkları inşallah Viranşehir başta olmak üzere AK Parti'nin zaferi ile inşallah uyanacağız sizlerin gayreti ve desteği ile. Değerli hemşerilerim ve dostlarım burada belediye başkan adayımız ile birlikteyiz. Kendisi de bizim çok sevdiğimiz çok takdir ettiğimiz çok kıymetli bir kardeşimiz ve hakikatten Viranşehir'e güzel hizmetler yağacağına inandığımız bir kardeşimizdir. Biz kendisine sonuna kadar inşallah destek vereceğiz Ankara'da milletvekili olarak. Viranşehir hak ettin her şeyin en iyisine laik ve Viranşehir'in önünde çok büyük bir fırsat var. Yeter ki biz 31 Mart günü sandıklarda AK Parti'ye destek vererek, önümüze burnumuzun dibine kadar gelen bu fırsatı laiki ile değerlendirelim. Çünkü Salih kardeşim ekibi ile birlikte, encümen adaylarınızla beraber milletvekiliniz ile beraber benim içinde öyle Siverek ile Viranşehir'in benim için hiçbir farkı yok." dedi.

Vekil Kasım Gülpınar miting sonrası parti ilçe binasına geçerek vatandaşların sorun ve sıkıntısını dinleyip bunların çözüme kavuşturulması adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

AdminAdmin