SİVEREK
Giriş Tarihi : 27-05-2018 17:53   Güncelleme : 27-05-2018 17:53

HÜDA PAR Milletvekili adayı Baylan, yerel gazeteleri ziyaret etti

HÜDA PAR Şanlıurfa Milletvekili adayı Eczacı Aziz Baylan ilçedeki yerel gazeteleri ziyaret etti.

HÜDA PAR Milletvekili adayı Baylan, yerel gazeteleri ziyaret etti

HÜDA PAR Şanlıurfa Milletvekili adayı Eczacı Aziz Baylan, beraberindeki heyetle birlikte Siverek'teki yerel gazeteleri ziyaret etti. Siverek Hedef Gazetesini ziyaret eden Şanlıurfa Milletvekili adayı Baylan, gazete sahibi Feyzi Donan ve Gazeteci M.Şükrü Dolaş'la bir süre sohbet etti. Ulusal basının HÜDA PAR'a karşı ciddi manada boykot uyguladığına dikkat çeken Baylan, " HÜDA PAR olarak 81 ilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halkımızın yoğun teveccühü ile karşılanıyoruz. Maalesef ulusal basın çalışmalarımıza yer vermeyi bir tarafa bırakın, partimizin adını bile anmak istemiyor. İlçemizdeki yerel gazeteler bu boykotu delerek çalışmalarımıza yer veriyorlar. Bu cesur tavırlarından dolayı yerel gazetelerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazeteci Feyzi Donan, Baylan'a çalışmalarında başarılar diledi. Gazeteci M. Şükrü Dolaş ise HÜDA PAR'ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, HÜDA PAR Şanlıurfa adayı Aziz Baylan'a çalışmalarında başarılar diledi.

Baylan, Hedef Gazetesini ziyaretinin ardından Siverek'in en eski gazetesi İrfan Gazetesini ziyaret etti. Gazete sahibi Mehmet Güyüç ile yerel gazetelerin sorunları ile ilgili sohbet eden Baylan, zor şartlar altında faaliyetlerini sürdüren yerel gazetelerin desteklenmesi gerektiğine değindi./Haber Merkezi

AdminAdmin