ŞANLIURFA
Giriş Tarihi : 02-05-2017 22:44   Güncelleme : 02-05-2017 22:44

İlçe Müftüler toplantısı Akçakale’de yapıldı

İlçe Müftüler toplantısı Akçakale’de yapıldı

2017 Yılı Nisan Ayı İlçe Müftüler Toplantısı, 27.04.2017 Perşembe günü İl Müftüsü İhsan Açık başkanlığında Akçakale İlçe Müftülüğünde yapıldı."

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile ilçe Müftülükleri arasında yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, koordinasyonu güçlendirmek amacıyla, her ay ilimizin farklı bir ilçesinde planlanan İlçe Müftüleri toplantısına, İl Müftüsü İhsan Açık başta olmak üzere İl Müftü yardımcıları ve ilçe müf...tüleri katıldı.
İl Müftüsü İhsan Açık'ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda Akçakale’ye yeni atanan İlçe Müftüsü Muhammed Latif Altun’a hayırlı olsun ziyareti yapmak ve İl Müftülüğü ile ilçe Müftülükleri arasında yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, koordinasyonu güçlendirmek amacıyla din hizmetlerinde verimliliği artırmak ve sorunları çözmek amacıyla toplandıklarını söyledi. Ayrıca bu vesileyle de yeni atanan Akçakale İlçe Müftüsü Muhammed Latif Altun’a görevinde başarılar diliyoruz” dedi. Gündemlerin okunması ve bu gündemler üzerine yapılan istişarelerle devam etti. 
Toplantı, diğer gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi. Toplantı sonunda konuşan Akçakale İlçe Müftüsü Muhammet Latif Altun ise, il ve ilçe müftülerini Akçakale’de ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti./Haber Merkezi

AdminAdmin