SİVEREK
Giriş Tarihi : 21-03-2018 23:11   Güncelleme : 21-03-2018 23:11

İstanbul Büyükçekmece Belediyesi Türkiye'nin çocuklarını buluşturuyor

İstanbul Büyükçekmece Belediyesi  Türkiye'nin çocuklarını buluşturuyor

Mahmut İZGÖR - İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkanı Doktor Hasan Akgün'ün talimatıyla belediye bünyesinde hazırlanan sosyal sorumluluk projesi kapsamında 23 Büyükçekmece Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında binlerce öğrencinin katılacağı görkemli bir organizasyona imza atacak.
23 Nisan etkinlikleri öncesi Büyükçekmece Belediyesine bağlı ekipler Siverek ilçesine gelerek Siverek ilçesinin Kırsal Mahallesinde bulunan Yoğunca ilk ve ortaokuluna gelerek etkinliğe katılacak öğrencilerle resim yapma çalışmalarına başladılar.
Çalışmalara büyük bir sevinç ve heyecanla katılan öğrencilere yaşamlarında ilk kez İstanbul 'u görmeleri ve diğer çocuklarla bir araya gelmenin heyecanını şimdiden yaşamaya başladılar.  
23 NİSAN'IN ANLAMINA UYGUN KUTLAMA
23 Nisan tarihin hem ulusal bağımsızlığımız hem de çocuklarımız açısından çok önemli ve anlamlı bir gün olduğunu kaydeden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çocuklarımızın coşku içinde kutlamaları, Atatürk'ü ve onun Türkiye için neler yaptığını daha iyi anlayabilmeleri adına önemli bir etkinlik düzenliyoruz. Tüm çocuklarımızı bayramlarını bayram havasında yaşabilmeleri için 23 Nisan Çocuk Şenliğimize bekliyoruz" dedi.

Büyükçekmece Belediyesi ekibinde bulunan aynı belediyede görev yapan maderi iftiharımız olan her fırsatta yüreği Siverek için çırpan Adalet Bodur'u etkinliklere katılması Siverekli çocuklarla bir araya gelmesi Sivereklilerin ayrı bir sevinci oldu.
İstanbul'dan gelen misafirlerinin okullarına şeref verdiğini belirten Yoğunca İlk ve Ortaokulu Müdürü Mehmet Şengönül. Büyükçekmece Belediye Başkanımız Doktor  Hasan  Akgün ve ekibine   teşekkür ediyoruz ayrıca hemşerimiz  Adalet Bodur'un bizleri onurlandırmasından memnunluk duyduk" dedi.
Okulda    resim  yapama etkinliğine katılacak çocukların resimleri İstanbul Büyükçekmece belediyesi  sergi salonunda sergilenecek  çocuklar 4 gün boyunca  Büyükçekmece   belediyesinin  misafirleri olacak.

 

AdminAdmin