SİVEREK
Giriş Tarihi : 19-10-2018 20:47   Güncelleme : 19-10-2018 20:47

İZOL: "Muhtarlar demokrasinin temel taşıdır"

İZOL:

Mahmut İZGÖR - Siverek’te yediden yetmişe herkesin sevdiği, barışçıl çabalarının yanı sıra, yardıma muhtaç yoksulların yanında olan Siverek kentinde barış ve kardeşliğin tahsisi için çaba gösteren Genç kanat önderi eczacı Hasan İzol 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gazete ve haber sitelerine yazılı mesaj gönderen İzol, muhtarlar barış ve demokrasinin temel taşı olduğunu, her zaman muhtarların yanında olduğunu belirterek mesajında şunları kaydetti:

''Demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarlık teşkilatı, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliğidir. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir.

Günümüzde kendini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlık, hem sevinçte hem de hüzünde halkının her zaman yanında ve hizmetindedir. Hem milleti, hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten tüm mahalle ve köy muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.''

AdminAdmin