SİVEREK
Giriş Tarihi : 09-02-2018 23:41   Güncelleme : 09-02-2018 23:41

Kanaat Önderi Eczacı İzol'dan tekrar seçilen Sivil Toplum Kuruluşu Başkanlarına ziyaret

Kanaat Önderi Eczacı İzol'dan tekrar seçilen Sivil Toplum Kuruluşu Başkanlarına ziyaret

Mahmut İZGÖR - Genç kanat önderlerinden Kanat önderi eczacı Hasan İzol'da tekrar seçilen sivil toplum kuruluşu başkanların makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

İzol tekrar görevine seçilen Siverek Terziler Odası Başkanı Hanifi Ay'ı iş yerinde Siverek madeni esnaf ve sanatkârlar odası Başkanı Hacı İnan'ı makamında ziyaret etti.

İzol ziyaretleri sırasında Sivil Toplum Kuruluşlarının kentlerin gelişmesinde anahtar rol oynadığını hatırlatarak şunları kaydetti:

"Kentin sorunlarının tespitinde ve çözüm projelerinin üretilmesinde ana unsurlardır. Siverek'te görev yapan tüm STK başkanlarımız zorluklara rağmen memleket sevgisiyle görevlerini sürdürüyorlar. Bu kentte yaşayan insanlar olarak STK başkanlarımıza teşekkür ediyoruz, şunu belirtmeden yapamayacağım Siverek kentinin sorunları siyaset üstüdür sorunların çözümü için hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız ben sade bir vatandaş olarak bir eczacı kardeşiniz olarak yanınızdayım elimden ne gelirse yapmaya hazırım" dedi.

Siverek Terziler Odası Başkanı Hanifi Ay, Siverek madeni esnaf ve sanatkârlar odası Başkanı Hacı İnan kanat önderi Hasan İzol'un ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür ettiler.

Kanat önderi İzol'un üçüncü STK ziyareti Siverek engelliler Derneğine oldu. İzol burada engellilerle sohbet edip bir süre görüştü İzol " her zaman engellilerin yanında olduğunu" belirterek dernekten ayrıldı.

AdminAdmin