SİVEREK
Giriş Tarihi : 04-12-2017 23:22   Güncelleme : 04-12-2017 23:22

Kanaat önderi Eczacı İzol'un Hilvan ziyareti

Kanaat önderi Eczacı İzol'un Hilvan ziyareti

Siverek’te aileler arsında yaptığı barışlarla yoksul ve yardıma muhtaç insanlara sağladığı desteğin yanı sıra Siverekli gençlerin kanat önderi olarak kabul ettiği Eczacı Hasan İzol Siverek ilçesinin yanı sıra çevre ilçelerden aldığı davetlere icap ederek insanların sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyor.

Hilvanlı gençler ile Hilvan İzolular Derneğinin davetlisi olarak Hilvan İlçesine giden Hasan İzol Hilvan ilçesinde halk lideri gibi karşılandı.

Özel bir sosyal tesiste  Hilvan izollularının yanı sıra  diğer vatandaşların sorunlarını dinleyen İzol burada yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

'' Gösterilen sevginiz karşısında ne diyeceğimi bilmiyorum, bildiğim tek şey biz ancak birlikte bir güç oluruz. Sorunlar insanlara aittir, onun çözümü insanlarla olur bizlerle. Sizin desteğiniz ve en önemlisi sevginiz ve güveninizle çözemeyeceğimiz hiçbir sorunumuz yoktur. Sorunlar bizim sadece kendimiz için değil hepimizin mutlu olması için birlikte güç birliği  yapacağız sorunlarımızı birlikte çözeceğiz ben tekrar bana gösterdiğiniz sevgi ve güvenden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

İzol Hilvan halk buluşmasında sorunları yanına not ederek çözümü için Hilvan'ı  seven herkesle birlikte istişare  çözüm bulacağını yenileyerek  Hilvan'dan ayrılarak Şanlıurfa'da düzenlenen başka bir toplantıya katılmak için ilçeden ayrıldı./Haber Merkezi

AdminAdmin