SİVEREK
Giriş Tarihi : 03-04-2019 23:52   Güncelleme : 03-04-2019 23:52

Kanaat önderi İzol'dan Siverek halkına teşekkür mesajı

"Şimdi hiçbir siyasi ayrım yapmadan yediden yetmişe Siverek halkına hizmet zamanıdır"

Kanaat önderi İzol'dan Siverek halkına teşekkür mesajı

Mahmut İZGÖR -  31 Mart yerel genel mahalli idarelere seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP) listelerinde siyasete girerek kendi adına seçimden tüm Siverek halkının sevenlerinin partisinin desteğiyle seçimlerde büyük zaferle çıkmanın mutluluğunu, halkıyla dostlarıyla paylaşan kanaat önderi genç siyasetçi Eczacı Hasan İzol, partisine ve kendi şahsına gösterilen ilgi ve alakadan memnun olduğunu, başarının tüm Siverek halkının başarısı olduğunu, mesajında hiçbir ayrım yapmadan şimdi yediden yetmişe tüm Siverek halkına hizmet zamanı olduğunu altını çizdiği teşekkür mesajında şunları kaydetti.

"Değerli Hemşehrilerim;

31 Mart yerel seçimlerinde büyük bir teveccüh göstererek, Başkanımız Şeyhmus Aydın'ı Belediye Başkanı bizi Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliğine seçtiğiniz için hepinize teşekkürü borç bilirim.

Daha önce de bir çok defa zikrettiğim gibi bir sevdadır Siverek..  Siverek'imizin yaşanabilir bir kent olması için ve sizlerin refah içinde yaşabilmeniz için elimizden ne gelirse yapacağımızdan kuşkunuz olmasın.        

Makam sevdalısı olarak değil, milletin hizmetkârı olarak, ilçemizde herkesi kucaklayan bir hizmet anlayışıyla, ötekileştirmeden, hoşgörüyle, sosyal belediyecilik anlayışıyla Belediye hizmetlerinin ilçenin her mahallesine ulaştığı modern bir Siverek için tüm imkânlarımızı seferber edip Siverek'imizi hak ettiği hizmetlerle buluşturmak en önemli hedefimizdir.

Hemşerilerimizin sorunlarına çözüm bulabilmek isteklerine cevap verebilmek için gece gündüz çalışarak kadim ilçemizi hak ettiği seviyeye getireceğiz.

Bizi bu makama layık gördüğünüz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ve bu teveccühe layık olmak için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. Saygılarımı sunuyorum" dedi.

AdminAdmin