SİVEREK
Giriş Tarihi : 15-09-2019 22:00   Güncelleme : 15-09-2019 22:00

Kanaat önderi şeyh ölümünün birinci yılında anıldı

Kanaat önderi şeyh ölümünün birinci yılında anıldı

Mahmut İZGÖR-Siverek’in Tanınmış Kanaat önderlerinden hacı Mustafa Çilenti Ölümünün 1.yılında yüzlerce sevenleri tarafından dualarla anıldı.

Seyfioğlu caddesinde bulunan Dergâhında düzenlenen mevlit ve anma programında yüzlerce seveni tarafından dualar eşliğinde anıldı.

Bilindiğiniz özere Bölgenin kanat önderi ve Nusaybin şeyhi olarak tanınan merhum hacı Mustafa Çilenti 2018 yılında yaşanan bir Trafik kazasında yaşamını yitirmişti. O günden bu güne sevenleri tarafından unutulmayan kanat önderi ve Nusaybin şeyhi ölümünün birinci yıl dönümü olması sebebiyle kendi Dergâhında yüzlerce seveni tarafından dualarla anıldı.

Merhum Hacı Mustafa Çilentinin Oğlu Şeyh Ali Çilenti babasının ölümünün birinci yıl anma programı münasebetiyle yaptığı açıklamada " Babam çevrede sevilen yardımsever ve bölgenin barış ve kardeşliği için sürekli çalışıp dua eden sevilen biriydi. Bugün de onu sevenleri ölümünün birinci yıllında bizleri ve tatbiki onu yalnız bırakmayarak dualarla hep beraber dualarla yâd ettik mekânı cennet olsun katılım gösteren tüm dostlardan Allah razı olsun" dedi

AdminAdmin