SİVEREK
Giriş Tarihi : 06-02-2017 01:38   Güncelleme : 06-02-2017 01:38

Karacadağ Türkmen Derneği geleneği bozmadı

Düzenlenen istişare toplantısına Şanlıurfa Milletvekili ve Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar katıldı.

Karacadağ Türkmen Derneği geleneği bozmadı

Nuri ÇELİK - Bu güne kadar yaptığı çeşitli yardımlarla, Karacadağ bölgesinde Halk arasında haklı bir saygınlığı bulunan Karacadağ Türkmen Derneği Gençlik ile 2. İstişare Toplantısı düzenledi.

Bölgenin eğitim, sağlık sorunlarının çözümü için yoğun çaba gösteren dernek yönetimi tüm sorunların başında eğitim sorunun geldiği bilinciyle bölgede gençleri yetkililerle, birimlerle bir araya getirip sorunların ve çözüm yollarını arayan Karacadağ Türkmen Derneği yönetimi geleneği bozmayarak üniversiteli gençlerle ikinci şurasını tarihi Cudi Paşa Konağında gerçekleştirdi.

Üniversite öğrencileri ve bölge gençlerinin katılımıyla düzenlenen istişare toplantısına Şanlıurfa Milletvekili ve Avrupa Birliği (AB) Uyum Komisyon Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar katılarak gençlerin sorunlarını dinledi.

Gülpınar gençlere eğitimin önemini anlatarak " Şuurlu kendi bölgesinin ve insanının sorunlarına duyarlı imanlı gençlerin yetişmesi için herkesin üstüne düşen görevler vardır, gençlerimiz arasında sevgi ve saygı çemberini güçlendirmek için çabalarımız devam edecek" dedi.

Karacadağ Türkmen Derneği Gençlik ile 2. İstişare Toplantısı düzenlediklerini dikkat çeken Dernek Başkanı Nusret Kaya tüm sorunların temelinde ve çözümünde eğitimin büyük bir önem teşkil ettiğini belirterek şunları kaydetti:  "Üniversiteli ve bölge de yaşayan gençlerimizle Ülkemizin ve özelde Bölgemizin sorunları ve çözüm yollarını tartışıp konuştuk, program yaklaşık dört saat sürdü, Milletvekilimiz değerli insan Mehmet Kasım Gülpınar'ın katılımı dernek yönetimimize ve gençlerimize güç vermiştir, Milletvekilimize katılımından dolayı teşekkür ediyoruz. Gençlerimize ve tüm katılımcılara Emeklerinden dolayı Yönetim Kurulu üyelerine ayriyeten teşekkür ediyorum, emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

AdminAdmin