SİVEREK
Giriş Tarihi : 11-01-2017 23:41   Güncelleme : 11-01-2017 23:41

"Kardeşlik adına haleplilere bir nefes ol" kampanyası

Şanlıurfa Valiliğince Halep için başlatılan yardım kampanyası kapsamında Siverek’te toplanan iki tır yardım malzemesi gönderildi

M. Şükrü DOLAŞ - Şanlıurfa Valiliği koordinasyonunda başlatılan kampanya kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce okullardan toplanan yardımlarla alınan iki tır un ile bir miktar battaniye Şanlıurfa’ya gönderildi.

Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu’nun yanı sıra şube ve okul müdürleri, sendika temsilcileri ile öğretmenler katıldı.

Atatürk bulvarında düzenlenen törende gazetecilere bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu şunları kaydetti:

“Halep’te yaşanan bir insanlık dramı vardı. Yaşanan insanlık dramına birde biz merhem olabilmek için Şanlıurfa valimizin önderliğinde milli eğitim müdürlüğümüzce yardım kampanyası başlattık. Bu kampanya doğrultusunda il milli eğitim müdürlüğümüzün de talimatlarıyla okul müdürlüklerimize yardım kampanyası adı altında komisyon oluşturduk. Komisyon eşliğinde bütün okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz desteğiyle Halepli kardeşlerimize Siverek’ten iki tır un ve battaniyeden oluşan malzemeyi gönderdik, katı suna herkesten Allah razı olsun” dedi.

AdminAdmin