SİVEREK
Giriş Tarihi : 02-09-2023 17:22   Güncelleme : 02-09-2023 17:29

Kaymakam Aziz Gölbaşı, Siverek'i kalkındırmaya adanmış bir veda ziyaretiyle kentimizden ayrılıyor

Kaymakam Aziz Gölbaşı, Siverek'i kalkındırmaya adanmış bir veda ziyaretiyle kentimizden ayrılıyor

Mustafa Barış DURAK - Görev süresince büyük kalkınma hamleleriyle tanınan Kaymakam Aziz Gölbaşı, Siverek'i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği'ne (SİVİL DER) veda etti. Peki, Gölbaşı'nın ayrılışı Siverek için ne ifade ediyor ve yerine kim gelecek?

Yeni Görev Yeri: Avanos

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Nevşehir ili Avanos ilçesine atanan Kaymakam Aziz Gölbaşı, görev süresi boyunca Siverek’te yaşadığı onur ve gururu dile getirerek Siverek'i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği'ne (SİVİL DER) veda etti.

"Siverek İl Olmayı Hak Ediyor"

Ziyaretin ana konusu veda olsa da Gölbaşı, Siverek’in il olma sürecine de değindi.

"Siverek’in temel sorunu, ilçe statüsünde yönetilemeyeceği; nüfus ve yüz ölçümü bakımından çok büyük bir yere sahip olduğudur. Siverek en kısa zamanda il statüsüne kavuşmalıdır," diyerek önemli bir noktaya parmak bastı.

Ziyarete SİVİL DER Onursal Başkanı Koç Ali Aymaz, Marangozlar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mecit Yakar, Madeni Eşyalar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hacı İnan, Engelliler Derneği Başkanı Şehmus Karaburç ve Hedef Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Feyzi Donan da katılım gösterdi.

Teşekkür Plaketi

Veda ziyaretinin ardından Koç Ali Aymaz, Kaymakam Aziz Gölbaşı ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İbrahim Haksever’e, ilçeye yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

"Sayın Kaymakamımız, şehrimize yaptığınız hizmetlerden ötürü ne kadar teşekkür edersek edelim az gelir. Bu şehir sizin gibi bir mülki amiri ağırladığı için büyük bir gurur yaşıyor,"

Koç Ali Aymaz'ın duygusal açıklamaları veda ziyaretini daha da anlamlı kıldı.

Kaymakam Aziz Gölbaşı, SİVİL DER'in ilçede önemli katkıları olduğunu belirterek,

"SİVİL DER, ilçemizde tarih, kültür, eğitim alanında çok büyük katkıları olan bir kuruluş. Toplumsal konularda her zaman bize yardımcı olmuştur, bizi teşvik etmiştir," dedi ve Siverek’in geleceğinin parlak olduğunu vurguladı.

Gölbaşı’nın Siverek'ten ayrılışı, yaptığı projeler ve ileriye dönük vizyonu ile gündemde. Yeni görev yeri Avanos'un, Gölbaşı'nın dinamizmi ile ne gibi değişikliklere uğrayacağı merak konusu.

AdminAdmin