SİVEREK
Giriş Tarihi : 06-04-2017 00:22   Güncelleme : 06-04-2017 00:22

Konuşmakta güçlük çeken Siverekli öğrenci Cumhurbaşkanına mektup yazdı

Konuşmakta güçlük çeken Siverekli öğrenci Cumhurbaşkanına mektup yazdı

Mustafa ATLI - Siverek’te yaşayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan hayranlığıyla bilinen lise öğrencisi Cumhurbaşkanına yazdığı sevgi dolu mektubunu ilçe başkana teslim ederek Cumhurbaşkanını okuluna davet etti.

Bağlar mahallesinde bulunan Çok Programlı Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi İbrahim Halil İnanır kendi el yazsıyla yazdığı mektupta Cumhurbaşkanını ve Başbakan Binali Yıldırım'ı çok sevdiğini, başarılı olmaları için dua ettiğini belirtti.

Bebekken geçirdiği ateşli hastalık sonucu beyninde tahribat olduğu için konuşurken güçlük çeken, geç algılayan  genç,  öğretmenleri aracılığıyla  AK Parti ilçe Başkanlığına gelerek İlçe Başkanı  İlhan Çelik ile görüştü. Cumhurbaşkanının 11 Nisan'da Şanlıurfa'ya  yapacağı ziyaret sırasında mektubunun Cumhurbaşkanına   iletilmesini istedi.

AK Parti ilçe Başkanı İlhan Çelik  yaptığı açıklamada şunları kaydetti:                

"Mektup beni oldukça duygulandırdı, çıkarsız  saf duygularla   yazılmış sevgi dolu bir mektup  böyle insanlarımızın duası ve  sevgisiyle  aşamayacağımız hiçbir zorluk  yoktur, bu duyarlı davranıştan  dolayı gencimizi en içten duygularımla selamlıyorum."

AdminAdmin